Arvostelussa Nikotiinipussit.com-verkkokauppa

Nikotiinipussit.com

Suomen suosituin nikotiinipussikauppa

Nikotiininuuskan tilaaminen verkosta korvaushoitotarkoituksiin on kasvanut suorastaan räjähdysmäisesti vuoden 2020 aikana, tämä johtuu siitä että markkinoille on tullut muutama luotettava verkkokauppa joka toimittaa kyseisiä tuotteita Suomeen. Suurin ja tunnetuin niistä lienee Nikotiinipussit.com-verkkokauppa.

Nikotiinipussit.com kokemuksia

Kyseinen verkkokauppa oli ensimmäinen markkinoilla joka alkoi myymään Suomeen kyseisiä korvaushoitotuotteita. Liiketoimintamalli herätti alkuun asiakkaissa kysymyksiä sen suhteen onko kyseisten tuotteiden tilaaminen Suomeen todellakin täysin laillista, tähän kysymykseen löytyy vastaus TULLIN verkkosivuilta josta voi selkeästi lukea että tämän vahvuisten nikotiinipussien tilaaminen Suomeen todellakin on täysin laillista kunhan pysyy sallittujen maksimimäärien sisäpuolella.

Maksaminen kyseisessä verkkokaupassa onnistuu kätevästi Paytrailin maksutapojen avulla ja valikoimista löytyy jopa laskulla maksaminen mikäli tilipäivä koittaa vasta myöhemmin mutta tarve tuotteelle on välitön. Kaikki kotimaassa toimivat verkkopankit löytyvät Paytrailin maksutavoista joten maksaminen on todella helppoa.

Kun olet tilannut tuotteet ne lähetetään sinulle Itellan Smartpostin kautta jolloin paketti saapuu lähimpään automaattiin ja saat tekstiviestin sekä sähköpostin jossa on koodi. Tällä koodilla saat pakettiautomaatissa olevan lokeron auki jossa tilaamasi tuotteet odottavat sinua. Keskimäärin toimitus saapuu asiakkaalle 3-4 työpäivän sisällä tilauksesta.

Tuotevalikoimissa kyseisessä nettikaupassa on Islantilaisia ICE-nikotiinipusseja, kyseiset tuotteet ovat laadukkaita ja antavat varmasti hyvän suutuntuman joka on verrattavissa tupakalliseen nuuskaan vaikka tuotteessa ei ole tupakkaa, ainoastaan nikotiinia. Tuotteiden nikotiinipitoisuus on hieman alle neljä milligrammaa per pussi, tästä siis johtuu että niitä saa tilata laillisesti Suomeen. Makuvaihtoehtoina löytyy minttu, mustikkaminttu, omenaminttu, meloni- pomegranaattiminttu, vadelmalaku ja salmiakki.

Lisäksi verkkokaupan tuotevalikoimissa on uusimpana brändinä Dope nikotiininuuskat, niistä voit luke lisää tästä linkistä: NIKOTIININUUSKA

Tulevaisuudessa verkkokaupan maku- ja tuotevalikoima tulee todennäköisesti kasvamaan kattamaan vielä lisää kuluttajien erilaisia makumieltymyksiä. Kokonaisuudessaan voidaan todeta että mikäli haluat kokeilla nikotiinipusseja apuna tupakoinnin/nuuskaamisen lopettamisessa Nikotiinipussit.com on loistava vaihtoehto jonka kautta tutustua kyseisiin tuotteisiin!

Nikotiinipussit.com alekoodi

Kyseinen verkkokauppa julkaisee melko ahkeraan tahtiin erilaisia alekoodeja ja alekampanjoita, paras tapa saada kiinni näistä alennuksista on seurata heidän sosiaalisen median kanavia sekä liittyä kaupan sähköpostilistalle. Tietojemme mukaan kauppa antaa myös silloin tällöin erilaisille somevaikuttajille koodeja jakoon, kannattaa siis olla tarkkana somessa siitä ketkä nauttivat kyseisistä tuotteista, tällöin saatat törmätä alekoodiin!

One thought on “Arvostelussa Nikotiinipussit.com-verkkokauppa

  1. Nixon89 says:

    Muutaman kuukauden olen käyttänyt kyseisen kaupan tuotteita ja täytyy kyllä myöntää että on toimivia tuotteita, sauhuttelu ja sähkönatsan käyttö ovat jääneet kokonaan näitten pussien myötä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *