Biitti 4mg nikotiinipussit

Biitti nikotiininuuska

Biitti on Nikotiinipussit.comin uusin nikotiinipussi. Kyseinen tuote kehitettiin jääkiekon Olympialaisia ajatellen ja mikä olisikaan ollut parempaa kuin julkaista kyseinen tuote juuri Leijonien Olympiakullan jälkeen. Annospakkauksen väriksi on valittu musta, tällä haetaan jääkiekon ulkonäköä. Biitti on Euroopassa valmistettu laadukas nikotiinipussi jossa on erinomainen hintalaatusuhde.

Nikotiinipussit.comin ollessa kotimaan vanhin, suurin ja suosituin nikotiinipussikauppa, tavoilleen uskollisesti he ovat ottaneet muiden tuotteidensa tapaan Biitin yksinoikeudella valikoimiinsa. Kyseisen verkkokaupan valikoimista löytyvät muunmuassa Suomen suosituimmat nikotiinipussit – Ice nikotiininuuskat.

Nikotiinipussituotteet ovat saavuttaneet suorastaan räjähtävän suosion nuuskaamisen ja tupakoinnin lopettamiseen pyrkivien ihmisten keskuudessa, tästä voit lukea esimerkiksi Ylen artikkelin aiheen tiimoilta. Nikotiinipussit.comin tuotteet eroavat kyseisen artikkelin tuotteista siten, että niiden tilaaminen Suomeen on täysin laillista nikotiinipitoisuuden vuoksi.

Biitit voit tilata itsellesi seuraavan linkin takaa: Biitti 4mg nikotiinipussit

Biitti 4mg nikotiinipussien ominaisuudet

  • Yksi nikotiinipussi sisältää 4mg nikotiinia
  • Yksi annoskiekko sisältää 30 kappaletta nikotiinipusseja
  • 4 erilaista makua
  • Hinta 5,9€ per annoskiekko
  • Ainesosat: Selluloosa E460, vesi, nikotiini, aromit, happamuudensäätöaine E500, kosteuttava aine E1520, sukraloosi E955 ja säilöntäaine E202

Arvostelussa Biitti Eucalyptus nikotiinipussit

Seuraavassa videossa somevaikuttaja @Sofijosefiiina instagrammin puolelta testaa Biitin Eucalyptusta ja kertoo mielipiteensä tuotteesta.

Biitti nikotiinipussit – makuvaihtoehdot

Biittiä löytyy neljää erilaista makuvaihtoehtoa, seuraavaksi esittelemme kyseiset maut:

Biitti 4mg Strong Mint nikotiinipussi

Biitti Strong Mint nikotiininuuska
Euroopassa valmistetut Biitti Strong Mint nikotiininuuskat ovat saapuneet Suomen markkinoille.

Biitti 4mg Wintergreen nikotiinipussi

Biitti Wintergreen nikotiininuuska
Euroopassa valmistetut Biitti Wintergreen nikotiininuuskat ovat saapuneet Suomen markkinoille.

Biitti 4mg Eucalyptus nikotiinipussi

Biitti Eucalyptus nikotiininuuska
Euroopassa valmistetut Biitti Eucalyptus nikotiininuuskat ovat saapuneet Suomen markkinoille.

Biitti 4mg Chili Bomb nikotiinipussi

Biitti Chili Bomb nikotiininuuska
Euroopassa valmistetut Biitti Chili Bomb nikotiininuuskat ovat saapuneet Suomen markkinoille.

Biitti sosiaalisessa mediassa

Tietoja sekä postauksia Biittiin liittyen löydät parhaiten Nikotiinipussit.comin Instagrammista sekä Facebookista. Alla muutama upote jossa tuotetta on tuotu esille. Ottamalla kyseiset somekanavat seurantaan saat tietoja myös uusista tuotteista joita kyseinen kauppa ottaa valikoimiinsa ja olet aina ajantasalla markkinoiden kuumimmista uutuuksista!

Miksi Biitti nikotiinipussit ovat markkinoiden suosituimpia?

Biitin maut ovat muihin valmistajiin verrattuna todella puhtaita, kemiallista jälkimakua ei ole ollenkaan ja poraus on nuuskaamista lopettaville henkilöille sopivan voimakas.

Yhdessä annoskiekossa on kolmekymmentä kappaletta annospusseja ja tästä johtuen tuotteen käyttäminen on käytännössä puolet edullisempaa verrattuna valtaosaan kilpailevista tuotteista. Mikäli tavoitteesi on siis lopettaa nuuskaaminen tai tupakointi, tässä on sinulle varmasti oiva apulainen projektin onnistuneeseen toteuttamiseen nikotiinista johtuvien vieroitusoireiden hallitsemiseen.

Nikotiinipusseihin vaihtaminen tupakoinnin sijaan on terveydellisesti loistava päätös, siinä sivussa voit myös huomata taloudelliset edut tupakka-askien hintojen noustessa kymmeneen euroon kappaleelta tai jopa sen yli. Tästä voi melko helposti päätellä että nikotiinipussien hinta on käyttäjälle huomattavasti edullisempi kuin tupakan hinta vuonna 2022.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *