Chainsaw Cold Dry nuuska

Chainsaw nuuska

Chainsaw nuuska on nikotiinipitoisuudeltaan vahvemmasta päästä pussinuuskia. Se kilpailee samasta käyttäjäkunnasta muunmuassa Odens Cold Dryn, Siberia nuuskan, Killa nikotiininuuskan sekä Pablo nikotiininuuskan kanssa. Chainsaw ei ole mikään premium-tuote, Ruotsissa sitä hyvin harvat paikalliset käyttävät.

Chainsaw hinta Haaparanta

Chainsaw nuuskaa tulee Suomeen pääosin Haaparannan nuuskatukkujen kautta, näistä mainittakoon esimerkiksi vaikkapa Nuuskakairan tukku.

Nuuskakaira lienee yksi suurimmista mikäli ei jopa suurin rajalla toimivista nuuskakaupoista. Chainsaw on siellä yleensä edullisimmalla hinnalla. Nuuskaa ei voi tilata Haaparannasta kotiin ja matkustajatuontikin on sallittua ainoastaan omaan käyttöön, tämä voi aiheuttaa ongelman mikäli asuu kaukana pohjoiselta rajalta ja haluaisi nauttia nuuskaa rikkomatta lakia.

Chainsaw nuuska

Chainsawin nuuska valmistetaan Ruotsissa yrityksen nimeltä V2 Tobacco toimesta. Kyseinen nuuska ei ole kovin kostea pussinuuska, pussi on melko kuiva. Tuote kilpailee muiden halpojen mutta nikotiinipitoisuudeltaan voimakkaiden nuuskien kanssa. Chainsawilla on tällä hetkellä ainoastaan yksi maku, Chainsaw Cold Dry White.

Maku kyseisessä nuuskassa on tupakan ja mintun voimakas sekoitus höystettynä melkoisen korkealla nikotiinipitoisuudella. Yksi annoskiekko sisältää kaksikymmentä kappaletta nuuskapusseja. Vielä jokin aika sitten yksi Chainsaw-kiekko sisälsi kolmetoista kappaletta nuuskapusseja, Ruotsissa laki kuitenkin muuttui ja kielsi alle kaksikymmentä kappaletta nuuskapusseja sisältävät nuuskapakkaukset ja määrää nostettiin.

Nikotiinipitoisuus Chainsawin nuuskassa on kaksikymmentäkaksi milligrammaa per gramma. Yksi nuuskapussi painaa 0.8 grammaa, tällöin yksi pussi sisältää 17.6 milligrammaa nikotiinia.

Chainsaw pussinuuska tuotetiedot

ValmistusmaaRuotsi
BrändiChainsaw
ValmistajaV2 Tobacco
Nikotiinipitoisuus22 mg/g
MakuprofiiliRaikas
MautMentholi ja minttu
Pussien määrä kiekossa20
Pussin paino0.8 grammaa
Chainsaw nuuskan tuotetiedot

Vaihtoehto nuuskalle nikotiinipusseista

Uusi ja loistava innovaatio joka on auttanut jo tuhansia nuuskaajia pääsemään eroon nuuskasta on saapunut 2020 vuoden aikana markkinoille. Nikotiinipussit ovat nousseet todella kovaan suosioon ja ne ovat auttaneet lukuisia ihmisiä pääsemään eroon nuuskasta ja tupakoinnista.

Nikotiinipusseja voi tilata netistä täysin laillisesti postin välityksellä, toisin kuin perinteistä pussinuuskaa. Kotimaan markkinoilla on yksi ja ainoa alkuperäinen nikotiinipussikauppa, Nikotiinipussit.com. Kyseisestä verkkokaupasta löytyvät kaikki Suomen suosituimmat nikotiininuuskamerkit. Näistä mainittakoon esimerkiksi Nyytti, Ice, Paz ja Dope nikotiinipussit.

Nikotiinipussit eivät sisällä tupakkakasvia, tästä syystä kyseessä ei ole tupakkatuote, nikotiinipusseja voi verrata esimerkiksi nikotiinipurukumin kaltaisiin nikotiinikorvaushoitotuotteisiin.

Mikäli haluat kokeilla olisivatko nikotiinipussit sinulle oiva apulainen, pääset kauppaan alla olevasta linkistä.

Nikotiinipussit netistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *