Denssi 4mg nikotiinipussit

Denssi 4mg nikotiininuuska

Denssi nikotiinipussit ovat kehitetty niille henkilöille, jotka pyrkivät eroon Odens nuuskasta. Denssillä on ainutkertainen maku, vastaavaa ei löydy miltään muulta brändiltä markkinoilla. Poraamisen tunne on todella voimakas, allekirjoittaneelle kyseinen tuote on liian vahva vaikka aiemmin on Odenssia tullutkin käytettyä.

Denssi julkaistiin Suomen suurimman nikotiinipussikaupan Nikotiinipussit.comin verkkokaupassa ja se ampaisi välittömästi suureksi hitiksi nikotiinipusseja käyttävien henkilöiden keskuudessa. Porauksen tunne on jopa voimakkaampi kuin perinteisissä tupakkaa sisältävissä pussinuuskissa kuten Odens tai R42 nuuska.

Denssi kuten Suomen kaikki muutkin suosituimmat nikotiininuuskat ovat tietenkin myynnissä yksinoikeudella Nikotiinipussit.comin verkkokaupassa. Yksi annoskiekko sisältää 25 kappaletta nuuskapusseja joista jokainen painaa 0,8 grammaa ja sisältää 4 milligrammaa nikotiinia.

Denssin nikotiinipussit voit tilata tästä linkistä: DENSSI NIKOTIINIPUSSIT

Denssi nikotiinipussin ainesosat

Seuraavassa listassa esittelemme mitä kyseinen mystisen poraava nikotiininuuska sisältää:

 • Selluloosa E460
 • Propyleeniglykoli E1520
 • Vesi
 • ”Brainfreeze” -makuaine
 • Nikotiini
 • Sooda E500
 • Sukraloosi
 • Magnesiumstearaatti E572

Denssi nikotiinipussien maut

Seuraavaksi listaamme miltä Denssin nikotiinipussit maistuvat. Makuvalikoima kasvanee lähiaikoina koska Brain Freeze ampaisi kotimaan myydyimmäksi nikotiinipussiksi samana päivänä kun se saapui saataville.

Denssi Brain Freeze nikotiinipussi

Brain Freezen makuna on markkinoiden jäätävin minttu.

Denssi Brain Freeze 4mg nikotiininuuska
Denssi Brain Freeze on historian voimakkain nikotiinipussi jota ei suositella kokeiltavaksi ilman historiaa tuotteiden käytöstä.

Denssi sosiaalisessa mediassa

Seuraavaksi artikkelissa muutamia otteita somesta joissa Denssin tuotteet ovat esillä. Kuten kyseisistä sometileistä huomaa, Nikotiinipussit.com on kotimaan suurin verkossa toimiva nikotiinikauppa.

2 thoughts on “Denssi 4mg nikotiinipussit

 1. ozfir says:

  On aivan parhautta nämä nikotiinipussit! Oma suosikki on nyt tämä Denssi ja kyllä – entisenä tupakoitsijana ja Odensin sekakäyttäjänä tämä tuoksuu Odenssille, maistuu Odenssille ja potkii ja pärisee kuin Odens.

  Mitä tulee poraukseen, niin omasta mielestäni kuitenkin Freezer Reaper poraa lujimpaa, mutta en sen mausta niin välitä. Sitten Biitti eukalyptus ja strong mint tuo siihen arkeen vähän lisää makua ja vaihtelua sopivasti.

  Seuraavaksi lähtee tilaukseen torni Denssiä ja torni Biittiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *