DOPE Nikotiinipussit

dope-nikotiininuuska

DOPE nikotiininuuska

Uusi brändi saapui jälleen markkinoille, tällä kertaa nuuska nimeltään Dope. Pitkästä aikaa kuluttajille onnistuttiin tuomaan jotakin uutta ja erottuvaa suuresta massasta poiketen. Dopella on nostettu pussien annosmäärää per kiekko kymmenen prosenttia, tästä huolimatta hinta ei ole noussut. Itse pusseillakin koko on mukavan pullea, 0,7 grammaa per pussi. Maut kyseisissa tuotteissa ovat todella voimakkaita ja pussien laatu aivan omalla tasollaan, en ole aiemmin törmännyt yhtä pätevään tuotteeseen näillä markkinoilla. Tuotteet ovat valmistettu Euroopassa. Dopen nikotiinipussit ovat saatavissa tämän linkin takaa: NIKOTIININUUSKA. Alla kerron lisää Dopen makuvalikoimasta.

Dope Ice Mango nuuska

Dope Ice Mango nikotiininuuska 4mg. 22 pussia per kiekko.
Dope Ice Mango nuuska

Ice Mango on maultaa todella mehevä mango ripauksella viilentävää jäistä makua. Tämä on loistava vaihtoehto niille henkilöille jotka eivät halua sitä kaikista kovinta mintun potkua joka esimerkiksi ICE nikotiinipussien Frostista löytyy. Mikäli vertaillaan markkinoilla olevia hedelmä- tai marjamauilla olevia tuotteita tämä menee aivan ehdottomasti kärkeen. Yhdessä kiekossa on 22 annospussia joka ei kuitenkaan ole vaikuttanut tuotteen hintaan, tässä saa siis käytännössä 10% kaupanpäälle nikotiinipusseja.

Dope Ice Cool nuuska

Dope Ice Cool nikotiininuuska 4mg. 22 pussia per kiekko.
Dope Ice Cool nuuska

Ice Cool on maultaan todella raikas, raikkautta on kuitenkin pehmennetty hieman lisäämällä makukombinaatioon eukalyptusta joka pehmentää sitä hieman. Eukalyptus antaa hieman makeutta mukaan muuten raikkaan mentholin sekaan. Mikäli minttupussit tuntuvat liian voimakkailta alkuun tämä on loistava vaihtoehto tutustua nikotiinipussien maailmaan. Yhdessä pakkauksessa on 22 annospussia ja tämä ei näy tuotteen hinnassa, tässä saa siis käytännössä 10% enemmän nikotiinipusseja joka pitkässä juoksussa säästää melko paljon rahaa.

Dope Freeze nuuska

Dope Freeze nikotiininuuska 4mg. 22 pussia per kiekko.
Dope Freeze nuuska

Freeze on sitten aivan omassa luokassaan. Tässä tuotteessa raikkautta ja poraamista ei ole säästelty, kokemattomalle käyttäjälle suutuntuma todennäköisesti niin vahva että joutuu happea haukkomaan. Mikäli aiemmin ICE Frost tuntui markkinoiden vahvimmalta niin nyt on löytynyt sille voittaja. Todella voimakas menthol/minttu joka ei varmasti petä. Pakkaus sisältää 22 annospussia, tässä saa siis käytännössä 10% enemmän nikotiinipusseja joka säästää rahaa varmasti jos kiekkoja kuluu arjessa ja juhlassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *