ICE nikotiinipussit

Ice nikotiinipussit uusilla pakkauksilla.

Tässä artikkelissa esittelemme erilaisia variaatioita joita löytyy ICE nikotiinipussien tuoteperheestä. Kyseiset tuotteet ovat valmistettu Islannissa ja muista markkinoilla olevista tuotteista poiketen makeutusaineena on käytetty ksylitolia, tämä antaa näille kyseisille tuotteille huomattavan edun käyttäjän kannalta verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin.

ICE Frost nikotiinipussi

Frost lienee tunnetuin ja suosituin ICE tuoteperheen artikkeleista, tämä todella raikas mintunmakuinen pussi on auttanut lukemattomia tupakoitsijoita ja nuuskaajia lopettamaan tupakkatuotteiden käytön. Yhdessä pussissa on 3,6 milligrammaa nikotiinia ja yhdessä kiekossa on 20 kappaletta pusseja.

Ice nikotiinipussit Frost 4mg. Kiekossa 20 kappaletta pusseja. Tuote tarkoitettu tupakasta vieroittumiseen.
ICE nikotiinipussi Frost

Ice Avalanche nikotiinipussi (Glazier Breeze)

Avalanche eli uudelta nimeltään Glazier Breeze on hieman miedompi pussi maultaan Frostiin verrattuna. Glazier Breezen makuna toimii omenan ja mintun sekoitus ja se onkin sopiva sellaisille henkilöille joille Frost tuntuu liian voimakkaalta. Pussi sisältää nikotiinia 3,6 milligrammaa ja yksi kiekko 20 pussia.

Glazier Breeze eli entinen Avalanche on maultaan Frostia miedompi nikotiinipussi. Apu tupakoinnin lopettamiseen.
Ice nikotiinipussi Glazier Breeze

ICE Permafrost nikotiinipussi

Permafrost on maulliselta vahvuudeltaan taas lähempänä Frostia, tämäkin pussi on todella raikas minttu jossa vivahteena mustikan makua. Mikäli Frost tuntuu vain hieman liian voimakkaalta makuusi niin Permafost on tällöin todennäköisesti paras vaihtoehto sinulle. Yhden annospussin vahvuus on 3,6 milligrammaa ja yksi kiekko sisältää 20 annospussia.

ICE nikotiinipussi Permafrost

ICE Snowflake nikotiinipussi (Mountain Melt)

Mikäli edellä esitetyt tuotteet ovat kaikki maultaan liian vahvoja, tällöin Mountain Melt on oikea ratkaisu tarpeisiisi. Mountain Melt on maultaan minttua, melonia ja pomegranaattia. Tämä pussi on makein maultaan eikä tunnu niin voimakkaasti huulessa kuin edelliset. Kyseinen pussi on saavuttanut suurta suosiota erityisesti naisten keskuudessa. Nikotiinivahvuus on 3,6 milligrammaa per pussi ja yksi pakkauskiekko sisältää 20 pussia.

Snowflake eli uudempana versiona Mountain Melt on makea ja miellyttävän mieto pussi uudelle käyttäjälle.
ICE nikotiinipussi Mountain Melt

ICE Vattulaku nikotiinipussi

Mikäli minttu ei ole sinun makuusi sopivaa niin tässä on loistava vaihtoehto. Vadelman ja lakritsin makuinen nikotiinipussi on todella herkullinen maultaan. Tämä on toinen kahdesta uutuudesta joita ICE tuoteperheestä saapui viimeisimpänä markkinoille. Nikotiinivahvuus yhdessä pussissa on 3,6 milligrammaa ja yksi kiekko sisältää 20 nikotiinipussia.

ICE vattulaku nikotiinipussi on miellyttävä yhdistelmä vadelmaa sekä lakritsia.
ICE nikotiinipussi Vattulaku

ICE Salmiakki nikotiinipussi

Mikäli olet salmiakin ystävä tässä on täydellinen tuote sinun makuusi. ICE salmiakki on voimakas salmiakin makuinen annospussi joka on jo kerännyt laajan fanijoukon kotimaassa. Salmiakissa on nikotiinivahvuus 3,6 milligrammaa per pussi ja yksi pakkauskiekko sisältää kaksikymmentä annospussia.

Voimakas salmiakin makuinen nikotiinipussi ICE Salmiakki.
ICE nikotiinipussi Salmiakki

Ice Habanero Sunset nikotiinipussi

Tämä kipakka nikotiinipussimaku on tulisen habaneron ja maukkaan verigreipin erikoinen sekoitus. Loistava maku talvipakkasilla lämmittämään huulessa. Nikotiinivahvuus tuotteella on 3,6 milligrammaa per pussi ja annoskiekko sisältää kaksikymmentä nikotiinipussia.

ICE nikotiinipussi Habanero Sunset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *