Killa Cold Mint nuuska

Killa Cold Mint

Euroopan nikotiinipussien valikoima kasvaa jatkuvasti ja tässä artikkelissa käsittelemme Killa Cold Mint -nikotiininuuskaa ja muita kyseisen brändin makuja. Killapodsin tuotteet ovat olleet melko pitkään markkinoilla, niiden suosio perustuu pitkälti tuotteen verrattain halpaan hintaan.

Killa on ollut pitkään suosittu tuote ympäri Euroopan, lähiaikoina kuitenkin muut merkit ovat alkaneet mennä ohi kyseisestä nikotiininuuskasta parempien makujen ja tuotteiden laadun avulla. Killapodsin nikotiininuuska tuntuu suussa todella vahvalta, tämä on hieman erikoista koska kyseisessä tuotteessa ei ole mitenkään poikkeuksellisen paljoa nikotiinia, toisin kuin esimerkiksi Pablon nikotiininuuskassa.

Killapodsin tuotteiden käyttäminen laillisesti Suomessa ei ole mahdollista ilman lääkärin reseptiä, kyseistä tuotetta ei myydä kotimaassamme, eikä sitä voi tilata verkkokauppojen kautta Suomeen toisinkuin esimerkiksi Dopen nikotiinipusseja.

Mistä Killa nuuskaa voi ostaa?

Killapodsin tuotteita myydään jokaisessa EU:n maassa jossa yli 4mg nikotiinipussien myyminen on laillista. Se on ollut erityisen suosittua esimerkiksi Saksassa. Hinta vaihtelee maittain, yksi kiekko maksaa yleensä noin neljä euroa ja tästä syystä se on saanutkin maineen halpatuotteena. Killan nikotiininuuska syntyi Liettuassa NGP nimisen yrityksen projektina, nykyään tuotanto tosin on siirretty Ruotsiin.

Suomessa nikotiinipussien käyttäjien kannattaa kohdistaa katseensa esimerkiksi Nikotiinipussit.comin verkkokauppaan, sieltä löytyy kotimaan paras valikoima kyseisten tuotteiden tiimoilta. Tässä linkki kyseiseen kauppaan: Nikotiinipussien tilaaminen netistä.

Killapods kokemuksia käyttäjiltä

Useiden käyttäjien palautteiden perusteella Killan nikotiinipussit antavat todella nopeasti voimakkaan nikotiinivirran joka tuntuu kokeneemmillakin käyttäjillä. Pussit haisevat mintun sekä jonkin keinotekoisen kemiallisen aineen sekoitukselle ja tuoksu on melko epämiellyttävä. Killaa käytetään Suomessa saman käyttäjäkunnan toimesta kuin Odens nuuskaa, halpaa ja mahdollisimman vahvaa tuotetta halutaan siis käyttää.

Killa tuotetiedot

ValmistajaNGP
Nikotiinipitoisuus16 mg/g
Pusseja kiekossa20
Makuja10
Yhden pussin paino0,5 g
Yksi pussi sisältää 8mg nikotiinia.

Killa maut

Loppuun esittelemme Killapodsin nikotiinipussien eri makuvaihtoehdot. Tarjolla on kymmenen erilaista makua.

Killa Cold Mint nikotiininuuska
Killa Cold Mint pakkaus
Killa Cold Mint X nikotiininuuska
Killa Cold Mint X pakkaus
Killa 13 nikotiininuuska
Killa 13 pakkaus
Killa Cola nikotiininuuska
Killa Cola pakkaus
Killa Blueberry nikotiininuuska
Killa Blueberry pakkaus
Killa Apple nikotiininuuska
Killa Apple pakkaus
Killa Melon nikotiininuuska
Killa Melon pakkaus
Killa Spearmint nikotiininuuska
Killa Spearmint pakkaus
Killa Pineapple nikotiininuuska
Killa Pineapple pakkaus
Killa Watermelon nikotiininuuska
Killa Watermelon pakkaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *