Klint nikotiinipussit 4mg

Klint-nuuska

Ruotsalaiset Klint nikotiinipussit ovat Habit Factoryn valmistamia nikotiinikorvaushoitotuotteita. Klintin nikotiininuuskia käytetään samalla tavalla kuin perinteisiä pussinuuskatuotteita, kuten esimerkiksi R42 nuuskat tai Odens nuuskat.

Markkinoille saapuessaan Klintin nikotiinituotteista Mint 4mg käytännössä syrjäytti aiemmin melko suositun Lyft 4mg nikotiinipussin. Laadultaan Klintin tuotteet ovatkin melko identtisiä Lyftin tuotteiden kanssa. Tuotteiden saapuessa markkinoille osa kuluttajista spekuloikin että tuleeko tuotteet samalta tehtaalta. Valmistaja näillä tuotteilla ei kuitenkaan ole sama.

Vaikka jotkin kaupat markkinoivat Klinttiä huippulaatuisena ja tästä syystä kalliina pussina, luettuasi artikkelia eteenpäin löydät oikean kaupan josta saat tuotteen edulliseen hintaan.

Klintin nikotiinipussit – tuotetiedot

Yhdessä kiekossa on 24 kappaletta annospusseja. Yksi annospussi painaa 0,7 grammaa eli kyseessä on melko suurikokoinen nikotiinipussi. Valmistusmaa on Ruotsi ja edullisin jälleenmyyjä Nicofy. Yksi pussi koostuu seuraavista ainesosista:

  • Täyteaine E460
  • Nikotiini
  • Kosteutusaine E422
  • Maunvahvistaja
  • Luontaiset aromit E500
  • Säilöntäaine E202
  • Tislattu vesi

Klint nikotiinipussien tilaaminen

Klint nikotiinipussit löytyvät markkinoiden edullisimpaan hintaan Nicofyn verkkokaupasta. Nicofyn etuina ovat markkinoiden edullisimmat hinnat tuotteesta riippumatta sekä nopeimmat toimitusajat kotimaisille kuluttajille.

Nicofylla yksi kiekko Klinttiä maksaa 4,95€

Kyseinen verkkokauppa on hyvin tarkka tuotteista joita se listaa valikoimiinsa, kaikki nikotiinituotteet tutkitaan jotta ne ovat varmasti Suomen tuontilakien mukaisia jotta asiakas ei varmasti joudu ongelmiin heiltä tilatessaan.

Seuraavasta linkistä pääset tilaamaan Nicofylta Klintin nikotiinipusseja: Klint 4mg nikotiininuuska

Nicofy sosiaalisessa mediassa

Nicofylta löytyy tilit Instagrammista sekä Facebookista, alla upotteet joiden kautta pääset seuraamaan tilejä. Tilien seuraaminen kannattaa, näet aina uutuustuotteet sekä mahdolliset alennuskoodit nikotiinipussien tiimoilta kyseisiltä tileiltä.

Klint nikotiinipussien maut

Seuraavaksi esittelemme kaikki Nicofylta löytyvät makuvaihtoehdot joita Klintin nikotiinipussivalikoimista löytyy. Tällä hetkellä tarjolla on viittä erilaista 4mg vahvuudella olevaa pussia. Makuvaihtoehtoina löytyy minttu, lakritsa, passionhedelmä, hunajameloni sekä mulperin hedelmä. Alla vielä kuvat tuotteista.

Klint Mint 4mg nikotiinipussit

Klint-Mint-nikotiininuuska
Klint Mint 4mg nikotiinipussit ovat Ruotsalaisia nikotiinikorvaushoitotuotteita.

Klint Liquorice 4mg nikotiinipussit

Klint-Liquorice-nikotiininuuska
Klint Liquorice 4mg nikotiinipussit ovat Ruotsalaisia nikotiinikorvaushoitotuotteita.

Klint Passionfruit 4mg nikotiinipussit

Klint-Passionfruit-nikotiininuuska
Klint Passionfruit 4mg nikotiinipussit ovat Ruotsalaisia nikotiinikorvaushoitotuotteita.

Klint Honeymelon 4mg nikotiinipussit

Klint-Honeymelon-nikotiininuuska
Klint Honeymelon 4mg nikotiinipussit ovat Ruotsalaisia nikotiinikorvaushoitotuotteita.

Klint White Mulberry 4mg nikotiinipussit

Klint-White-Mulberry-nikotiininuuska
Klint White Mulberry 4mg nikotiinipussit ovat Ruotsalaisia nikotiinikorvaushoitotuotteita.

Vaihtoehtoja Klintin nikotiininuuskille

Mikäli Klintin tuotteet eivät sinua miellytä tai koet että ne ovat liian kalliita, kannattaa tutustua muihin Nicofyn valikoimista löytyviin nikotiinikorvaushoitotuotteisiin.

Yksi Suomen suosituimmista nikotiinipusseista on Snatch. Snatchin makuvalikoimista löydät viisi erilaista makua aina perusmintusta eksoottiseen chiliin. Hinta yhdelle annoskiekolle on melko lyömätön 3,9€ per kiekko.

Kyseiset tuotteet pääset tilaamaan seuraavan linkin takaa: Suomen edullisin nikotiininuuska

Snatchin valikoimaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *