Loop 4mg nikotiinipussit

Loop nikotiininuuska

Loop nikotiinipussit ovat tupakattomia ja täysin valkoisia annospusseja. Loopilla on tarjolla melko uniikkeja makuja jotka tarjotaan Slimm-mallisissa nikotiinipusseissa.

Jokaisen pussin valmistuksessa on käytetty InstantRush TM -teknologiaa joka mahdollistaa nikotiinin välittömän vapautumisen käyttäjän elimistöön. Vaikka nikotiini vapautuukin välittömästi, pussin vaikutusaika on silti todella pitkä.

Loopin valmistajana toimii Another Snus Factory joka on suunnitellut uudet neljä milligrammaa per pussi nikotiinia sisältävät annospussit Suomen markkinoille. Tuotteet ovat kehitetty yhteistyössä Nicofy.com verkkokaupan kanssa, tällä toimenpiteellä varmistetaan että tuotteet ovat kotimaan Tullin tuontimääräysten mukaiset.

Loopin tuotteet ovat myös ekologisia, jokainen annoskiekko on valmistettu kierrätetystä muovista ja kasvimateriaalista. Näitä nikotiinipusseja voit siis käyttää paremmin mielin mikäli ympäristö on lähellä sydäntäsi.

Loop nikotiininuuska maut

Loop saapuu kotimaan markkinoille kahdella voimakkaalla maulla. Kummatkin maut ovat tilattavissa yksinoikeudella Nicofyn verkkokaupasta, kyseisessä verkkokaupassa on Suomen suurin valikoima laadukkaita nikotiinipusseja.

Mint Mania Mini on todella raikas mintulta maistuva nikotiinipussi, sillä voi korvata esimerkiksi Odens Cold Dry nuuskan. Salty Ludicris on sekoitus vadelmaa ja salmiakkia, maku on todella voimakas verrattuna muihin vastaaviin markkinoilla oleviin vadelmasalmiakkeihin.

Loop Mint Mania Mini 4mg nikotiinipussi

Loop Mint Mania nikotiininuuska
Loopin Mint Mania nikotiiniannospussit Nicofy.comilta.

Loop Salty Ludicris Mini 4mg nikotiinipussi

Loop Salty Ludicris nikotiininuuska
Loopin Salty Ludicris nikotiiniannospussit Nicofy.comilta.

Loop nikotiinipussien tuotetiedot

BrändiLoop
Sisältö/kiekko9 grammaa pusseja
PussityyppiMini
Nikotiinipitoisuus (mg/pussi)4 milligrammaa/pussi
Pussia annoskiekossa20 kappaletta
Pussin paino0.45 grammaa
MautMinttu, vadelmasalmiakki
ValmistajaAnother Snus Factory Ab
Loopin nikotiinipussit valmistetaan Ruotsissa.

Loop nikotiinipussien tilaaminen netistä

Mikäli haluat testata Loopin tuotteita apuna tupakoinnin tai nuuskaamisen lopettamiseen, katseesi tulee kääntää kohti Nicofy.comin verkkokauppaa. Tässä suora linkki Loopin nikotiinipusseihin josta pääset tilaamaan kyseiset tuotteet:

LOOP NIKOTIINIPUSSIT

Tilatessasi tuotteita voit maksaa ne kätevästi Paytrailin tarjoamilla maksutavoilla. Lopuksi valitset haluamasi Itellan Smartpost-automaatin johon paketti toimitetaan keskimäärin 2-3 työpäivässä. Kun paketti saapuu automaattiin saat tekstiviestinä lokerokoodin jonka avulla pakettilokero aukeaa ja saat tuotteet itsellesi.

Nicofy somessa

Nicofyn verkkokauppa on todella kovassa suosiossa kotimaassamme tupakoinnin ja nuuskaamisen lopettajien keskuudessa. Seuraavassa upotteessa näet otteen kyseisen kaupan IG-tililtä, sen alapuolella postaus myös kaupan FB-tilitä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *