Lynx nikotiininuuska

Lynx nikotiinipussit

Lynx nikotiinipussien tarina

Virolaisen Nicopharma OÜ:n kehittämät Lynx nikotiininuuskat saapuivat nyt Nicofy.com verkkokaupan valikoimiin. Lynxin tuotevalikoimassa on kehitetty oma linjansa Suomen markkinoille, eli nikotiinivahvuus on niitä silmälläpitäen rajoitettu neljään milligrammaan per pussi. Lynxillä on tyylikkäät mustat tuotepakkaukset joita koristaa ilveksen pää, mikäpä sopisikaan sen paremmin kotimaiseen makuun. Koostumus ja laatu maun lisäksi on Lynxillä huippuluokkaa, täysin erimaailmasta kuin esimerkiksi zonnic nuuska -nikotiinikorvaushoitotuotteilla.

Lynx Spearmint nikotiininuuska 4mg

Spearmint on maultaan todella voimakkaan tuntuinen jenkkipurukumi, tuotteen kehittäjät itse kuvailevat että he ottivat markkinoiden haluaman maun ja sekoittivat sitä hieman omilla käpälillään. Pakkauksessa 20 annospussia ja nikotiinivahvuus per pussi 4mg.

Lynx Spearmint nikotiinipussipakkaus. Neljä milligrammaa per annospussi.
Lynx Spearmint nikotiinipussit

Lynx Aurora Mint nikotiininuuska 4mg

Aurora Mint on maultaan todella voimakas raikkaus, tämä tuote on saanut inspiraation makuunsa revontulista ja niiden henki onkin todella hyvin onnistuttu tiivistämään nikotiinipusseihin. Yksi kiekko sisältää kaksikymmentä pussia ja yksi pussi neljä milligrammaa nikotiinia.

Lynx Aurora Mint nikotiinipussipakkaus. Neljä milligrammaa per annospussi.
Lynx Aurora Mint nikotiinipussit

Lynx Wild Berries nikotiininuuska 4mg

Wild Berries hieman poikkeaa aiemmin esitellyistä mauista, tässä tuotteessa on haettu pohjoismaisen havumetsän siimeksestä löytyvien marjojen makua pienellä raikkaudella siivitettynä. Aromit ovat hyvässä tasapainossa ja marjamauilla varustetuista pusseista varmasti menee kärkipäähän kyseinen tuote. Annoskiekko sisältää 20 kappaletta pusseja ja vahvuus on neljä mg per pussi.

Lynx Wild Berries nikotiinipussipakkaus. Neljä milligrammaa per annospussi.
Lynx Wild Berries nikotiinipussit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *