Maailman vahvin nuuska? – Brutal nuuska

Brutal_pussinuuska

Euroopassa vahvin nuuska jota myydään kuluttajille on Saksassa raketin lailla markkinaa vallannut Brutal nuuska. Raaka design vetoaa varmasti Odens nuuskaa ja Siberia nuuskaa käyttäviin kuluttajiin, jotka haluavat nauttia järkyttäviä määriä nikotiinia pussinuuskan muodossa.

Brutalia, kuten muitakaan pussinuuskia, ei ole Suomessa myynnissä, tästä johtuen niiden markkinat pohjautuvat täysin Haaparannan nuuskarallin sekä pimeiden markkinoiden kysyntään. Haaparannan suosituimpia nuuskatukkuja ovat esimerkiksi Nuuskakaira, Nuuskakenraali sekä Nuuskakuningas.

Brutal pussinuuskan tuotetiedot

Seuraavassa listassa esittelemme syyt miksi Brutal on noussut niin suureen suosioon Saksan nuuskamarkkinoilla. Saksassa pussinuuskan myynti ei ole sallittua, on kuitenkin olemassa verkkokauppoja jotka toimivat esimerkiksi Ruotsissa jonka kautta Saksaan tilataan suuria määriä pussinuuskaa eli ”chewing baggeja”.

  • Nikotiinipitoisuus 29mg/mg-45mg/g
  • Paino 13-17 grammaa
  • 20 nuuskapussia per annoskiekko
  • Suuri pussikoko
  • 3 eri makua

Brutal nuuska maut

Kuten aiemmassa listassa on mainittu, Brutalia on markkinoilla kolmella erilaisella maulla. Kaikki maut ovat suutuntumaltaan maksimaalisen ”poraavia”, tästä tuotteen suosio todennäköisesti johtuukin. Lippulaivatuote kyseisellä brändillä on Brutal Red Alert, tämä on vahvuudeltaan korkein sekä suurimmalla pussikoolla. Red Alert on suora kilpailija esimerkiksi Siberia nuuskalle.

Brutal Red Alert nuuska

Red Alert on vahvuudeltaan 45mg/mg ja annoskiekko painaa 17 grammaa. Makuna on tupakan ja kylmän mintun sekoitus.

Brutal Red Alert nuuskapussi
Brutal Red Alert nuuskakiekko.

Brutal Wintergreen nuuska

Wintergreen on vahvuudeltaan 29mg/g ja annoskiekko painaa 17 grammaa. Makuna on wintergreenin sekä tupakan sekoitus.

Brutal Wintergreen nuuskapussi
Brutal Wintergreen nuuskakiekko.

Brutal Icy White nuuska

Icy White on vahvuudeltaan 29mg/g ja annoskiekko painaa 13 grammaa. Makuna on jääkylmä minttu ja muista Brutaleista poiketen pussi on niinsanotusti slim-mallinen eli pienempi.

Brutal Icy White nuuskapussi
Brutal Icy White nuuskakiekko.

Vaihtoehdot Brutal nuuskalle

Mikäli haluat vaihtoehtoisen tuotteen Brutalille jota voit tilata verkkokaupoista, suosittelemme tutustumaan Nikotiinipussit.comin valikoimiin. Sieltä löydät kotimaan suosituimmat nikotiinipussit. Mikäli haet voimakasta ”porausta” kannattaa ottaa kokeiluun Icen Frost 2.0 nikotiinipussi. Tuotetta pääset tilaamaan seuraavan linkin takaa:

Ice Frost 2.0 nikotiinipussit

Ice Frost 2.0
Ice Frost 2.0 on todella jäätävä minttupussi joka saa haukkomaan henkeä raikkaudellaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *