Makukortti – menthol tupakka

makukortti

Menthol liuska

Makukorteilla eli makuliuskoilla voi valmistaa esimerkiksi mentholin makuista tupakkaa. Useimmat makukortit ovat suunniteltu niin, että ne ovat kooltaan juuri tupakka-askiin sopivan kokoisia.

Suosituin maku jota käytetään tupakan maustamiseen on menthol, tämä johtuu siitä että menthol tupakan myynti kiellettiin EU:ssa. Kuten aina aiemminkin historiassa on todettu, tässäkään tapauksessa kieltopolitiikka ei selvästikään toimi. EU:n kieltojen lisäksi on olemassa kansallisia rajoituksia joita löytyy maakohtaisista tupakkalaki -ohjeituksista.

Edellinen esimerkki makukieltojen vaikutuksista on nähtävissä sähkötupakkanesteiden osalta, kun muut maut kuin tupakka kiellettiin, käyttäjät alkoivat itse maustaa nesteitä makutiivisteillä.

Frizc makukortti – edullisempi ratkaisu?

Mikäli Suomessa myytävät Frizcin tuotteet tuntuvat liian hintavilta, voit säästää maustamiskuluissa tilaamalla makukorttisi tai makukapselisi verkkokaupasta nimeltä Makukortit.com. Kyseinen kauppa myy tuotteita tukkupakkauksittain jolloin hinta on huomattavasti edullisempi. Ylivoimaisesti suosituin tuote kyseisessä verkkokaupassa Aroma Kingin valmistama Menthol liuska.

Mikäli haluat maustaa savukkeesi mentholin makuiseksi esimerkiksi tämä alla oleva tuote on loistava ratkaisu tuohon tarkoitukseen.

menthol makukortti
Makukortilla voi maustaa esimerkiksi tupakka-askin. Voit ostaa tuotteen TÄÄLTÄ.

Makukortti käyttöohjeet

Alla olevasta videosta selviää melkoisen tarkasti kuinka makukortteja oikeaoppisesti käytetään. Käytännössä asetat makukortin pakkaukseen jonka haluat maustaa.

Makukortti makuvalikoima

Makukortit.comin verkkokaupasta löytyy laaja valikoima erimakuisia liuskoja, tässä lista mauista:

  • Menthol
  • Ice
  • Cool Mint
  • Mint
  • Fresh Apple
  • Mint Lemon
  • Blueberry Mint
  • Ice Cherry
  • Cherry
  • Blueberry Ice

Makukortit ja tupakointi

Tupakointi kannattaa toki aina lopettaa, mikäli olet aiemmin polttanut menthol tupakkaa ja olet nimenomaan makuun sekä nikotiiniin riippuvainen, suosittelemme kokeilemaan korvaushoitotuotteita.

Loistava keino päästä tupakasta eroon on esimerkiksi nikotiinipussit, näitä löytyy muunmuassa juurikin mentholin makuisina. Menthol nikotiinipusseja löytyy esimerkiksi Suomen suurimmasta nikotiinipussikaupasta, sinne pääset alla olevasta linkistä:

NIKOTIINIPUSSIT VERKKOKAUPPA

Kyseisen verkkokaupan nikotiinipussit ovat asiakkaiden palautteiden perusteella huomattavasti laadukkaampia kuin esimerkiksi Zonnic nikotiinipussit, Nikotiinipussit.comin tuotteilla vaikuttaisi olevan yllättävän helppoa päästä tupakoinnista tai nuuskaamisesta eroon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *