Nicofy.com verkkokauppasta tilaaminen

Nicofy nikotiininuuska

Nikotiinipussien tilaaminen

Tällä hetkellä koko maailmassa vallitsee jonkinlainen buumi vähemmän haitallisten nikotiinituotteiden parissa ihmisten halutessa eroon perinteisestä tupakoinnista. Vaihtoehtoisia tuotteita ilmestyy markkinoille tiheään tahtiin ja ne näyttävätkin syrjäyttävän tehokkaasti nämä ns. perinteiset korvaushoitotuotteet, jotka ovat aikojen saatossa osoittautuneetkin teholtaan melko onnettomiksi apukeinoiksi.

Vaikka tupakka- ja lääkeyhtiöt yrittävätkin kaikin keinoin estää näiden tuotteiden markkinoille pääsyn omien bisnestensä suojelemiseksi, uudet innovaatiot löytävät markkinasijaa ja kehitystä on vaikea estää tiedon vapaasti liikkuessa maailmassa.

Sähkötupakka

Joitakin vuosia sitten sähkötupakka nousi maailmalla merkittäväksi apukeinoksi tupakoinnin lopettamisen apuvälineenä ja se keräsikin nopeasti todella suuren suosion ympäri maailman. Huomattavasti tupakointia vähemmän haitallisena tapana nauttia nikotiinia sähkötupakka saikin suurta tukea esimerkiksi UK:ssa, muualla Euroopassa valitettavasti tupakka- ja lääkeyhtiöt onnistuivat lobbaamaan tehokkaasti sitä vastaan ja saivat tukahdutettua kyseisten tuotteiden myyntiä merkittävissä määrin.

Nicofyn tuotteet

Uusimpana tehokkaana apuvälineenä tupakoinnin lopettamisessa on markkinoille ilmestynyt nikotiinipussit, tämä pussinuuskan tavoin nautittava tuote on kerännyt räjähtävän suosion ympäri maailmaa. Kyseessä on siis esimerkiksi selluloosalla täytetty annospussi joka sisältää nikotiinia. Itse tupakkakasvia tuotteessa ei ole, nikotiini lisätään tuotteeseen nestemäisessä muodossa.

Nikotiinipussit ovat jälleenmyynnissä lähes joka maassa ympäri Eurooppaa, valitettavasti Suomessa kyseisiä tuotteita ei kuitenkaan ole päästetty sisämarkkinoille lobbaajien vahvasta vastustuksesta johtuen. Suomalainen kuluttaja voi kuitenkin tilata verkkokaupoista kyseisiä tuotteita itsehoitotuotteena omaan käyttöönsä. Tilatessa tuotteita verkosta kannattaa kuitenkin olla tarkkana minkälaisia tuotteita tilaa avuksi tupakoinnin lopettamiseen, osa tuotteista luokitellaan reseptilääkkeiksi ja jos niitä tilaa ilman reseptiä tästä seuraa sakkoja ja muita rangaistuksia tullin toimeenpanemana.

Kannattaa siis käyttää näitä tupakoinnin lopettamisen apuvälineitä tilatessaan selvästi kotimaiselle kuluttajalle suunnattuja verkkokauppoja, mikäli kauppa näyttää Googlen kääntäjällä rakennetulta, tämän tulisi herättää epäilyksiä myös sen suhteen onko kyseisen kaupan tuotteet sellaisia joita lain mukaan saa Suomeen tilata.

Yksi uusimmista verkkokaupoista josta tilatessaan voi olla varma ettei riko mitään lakeja on www.nicofy.com, tuotteet ovat varmasti lakien mukaisia sekä asiakaspalvelu ja muu yhteydenpito kaupan kanssa sujuu ongelmitta suomeksi. Kaupan valikoimista löydät nikotiinipusseja erilaisilla makuvaihtoehdoilla, esimerkiksi jääminttua, sekä metsämarjoja. Nicofyn verkkokauppa on ottanut valikoimiinsa myös Snatch-nikotiinipussit, niitä pääset tutkimaan TÄSTÄ ja TÄSTÄ. Mikäli haluat tutkia lisätietoja kyseisestä kaupasta suosittelemme tutustumaan heidän ”Tietoa meistä”-sivuunsa.

Päivitämme artikkelia sitä mukaan kuin Nicofy ottaa lisää tuotteita valikoimiinsa, alkuvuodesta 2021 verkkokaupan valikoimiin saapuivat Ruotsista XQS nikotiinipussit, niistä voit lukea lisää täältä: XQS NUUSKA

Nicofyn uusimmat nuuskat

Nicofyn valikoima tuotteiden suhteen on lähtenyt suorastaan räjähtävään kasvuun, sieltä löytyy tällä hetkellä varmasti laajin valikoima Suomeen tilattavissa olevia nikotiininuuskia. Nyt tarjolla on esimerkiksi seuraavia brändejä edellä mainittujen lisäksi: ILVS nikotiininuuska, Aroma King nikotiininuuska, Zyn nikotiininuuska, Shiro nikotiininuuska.

One thought on “Nicofy.com verkkokauppasta tilaaminen

  1. Meiju Laaksonen says:

    Tilasin kyseisestä verkkokaupasta Black Fridayna tuotteita testiin ja täytyy sanoa että oli todella positiivinen yllätys! Harmi ettei kioskeilta voi ostaa näitä pussukoita, onneksi paketit kuitenkin liikkuvat aika nopsasti tuolta tänne Tampereelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *