Nikotiinipussien tilaaminen netistä – riskit?

Tupakoinnin lopettaminen

Nikotiininuuska korvaushoitona

Loistava keino tupakoinnin lopettamiseen on korvata tupakka tupakattomalla tuotteella jota voi käyttää korvaushoitotarkoituksessa mikäli ns. seinään lopettaminen tuntuu liian haastavalta. Valitettavasti Suomessa ei kuitenkaan ole kaupoissa/apteekeissa kelvollisia nikotiinipusseja myynnissä joten kyseiset tuotteet tulee hankkia muualta.

Luotettavat nikotiinipussikaupat

Mikäli teet elämänlaatuasi huomattavasti kohottavan päätöksen kannattaa olla todella tarkkana mistä tuotteita tilaa. Suosittelen suosimaan tällä hetkellä ainoastaan kahta verkkosivua, jotta voit varmistua ettei tilaamisesta seuraa mitään ongelmia, nämä kyseiset sivut ovat www.nikotiinipussit.com ja www.nicofy.fi.

Syy siihen miksi näitä kahta edellämainittua sivua kannattaa käyttää löytyy siitä, että voit olla varma että tuotteet ovat ominaisuuksiltaan sellaisia että niitä Suomeen tilatessa ei tule ongelmia tullin kanssa. Netistä löytyy monia kauppoja jotka myyvät nikotiinipusseja mutta tuotteiden nikotiinipitoisuudet voivat olla melko epämääräisesti ilmoitettuja ja et voi varmistua siitä että et tilaa liian vahvoja tuotteita, joista voi seurata pahimmillaan lääkerikkomus tai lääkerikos määrästä riippuen, myös päiväsakkoja on tuomittu kyseisen aiheen tiimoilta.

Lääkerikkomus ja muut seuraukset

Lapin käräjäoikeus on tuominnut 27.10.-28.10.2020 käydyissä istunnoissa 19 henkilöä liian vahvojen nikotiinipussien maahantuonnista päiväsakkoihin lääkerikkomuksen/lääkerikoksen kera, asian kanssa ei siis kannata leikkiä. Nikotiiniannos per annospussi saa olla maksimissaan 4 milligrammaa, mikäli tämä raja ylittyy tuote katsotaan reseptilääkkeeksi ja seuraukset voivat olla edellämainitut mikäli tilaat niitä esimerkiksi epämääräisiltä Ruotsalaisilta verkkosivuilta jotka saattavat ilmoittaa vahvuuden esimerkiksi kertomalla vain että tuote on joko ”vahva” tai ”mieto”.

Ensimmäinen kauppa jonka mainitsin oli siis www.nikotiinipussit.com, heillä on valikoimissaan laadukkaita Islantilaisia sekä Eurooppalaisia nikotiinipusseja ja kyseinen kauppa pitää tarkasti huolta siitä että tuotteet ovat sellaisia että Suomessa voimassa olevat lait sallivat niiden tilaamisen asiakkaille. Kyseisen kaupan todennäköisesti suosituin tuote on tällä hetkellä Frost, raikas Islantilainen nikotiinipussi joka on kerännyt suuren suosion Suomen markkinoilla.

Toinen mainitsemistani verkkokaupoista oli www.nicofy.fi, kyseisessä kaupassa on myynnissä Eurooppalaisia nikotiinipusseja joiden vahvuus on myös varmistettu siten että Suomessa tilauksen kotimaahan tekevä asiakas ei joudu minkäänlaisiin ongelmiin tilatessaan tuotteita kyseisestä verkkokaupasta. Nicofyn verkkokaupassa on loistavia tuotteita mikäli tavoitteesi on päästä tupakasta eroon. Nicofylla todennäköisesti suosituin tuote on Ice mint.

2 thoughts on “Nikotiinipussien tilaaminen netistä – riskit?

  1. Matias Mela says:

    Nikotiinipussit.comin tuotteita ollut nyt useamman viikon käytössä ja kyllä toimii, tupakointi loppui kuin seinään minun kohdalla kun sain kiekon käteen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *