Nikotiinipussit 4mg – Camo

Nicofy.comin kotimaan laajimmasta laadukkaasta nikotiinipussivalikoimasta löytyvät myös Euroopassa valmistetut Camo nikotiinipussit. Camo on melko tuore brändi kasvavilla markkinoilla, somessa siitä kuitenkin löytyy useampia arvosteluita käyttäjien tileiltä. Tässä yksi otos Nicofyn omalta IG-tililtä:

Camo nikotiininuuska maut

Camo julkaisi kaksi makua saapuessaan markkinoille, toinen on perusvarma minttu ja toinen minttu mangolla. Minttu on nikotiinipusseista kaikkein suosituin maku, tästä syystä nämä maut ovat melko loogiset ratkaisut markkinoilla saavuttaessa. Mangon makuisia nikotiinipusseja ei monesta paikasta saa, pisimpään markkinoilla on ollut todella suosittu Dope Ice Mango 4mg nikotiinipussi.

Camo Ice Mint 4mg nikotiinipussi

Camo Ice Mint nikotiininuuskakiekko

Camo Mango Mint 4mg nikotiinipussi

Camo Mango Mint nikotiininuuskakiekko

Camo nikotiininuuskan ainesosat

Euroopassa tuotetuista Camon tuotteista löytyvät seuraavassa listassa mainitut ainesosat:

  • Vesi
  • Selluloosa E460
  • Glyseroli E422
  • Luontaiset makuaineet
  • Nikotiini
  • Kaliumsorbaatti E202
  • Happamuudensäätöaine E500
  • Makeutusaine E950
  • Suola
  • Ksylitoli

Suomen halvin laadukas nikotiinipussi

Camon nikotiinipussit voit tilata Nicofy.comilta todella edulliseen hintaan. Kahdenkymmenen nikotiinipussin kiekko maksaa vain neljä euroa, tupakointiin verrattuna sekä terveydelliset että taloudelliset edut ovat siis huimat. Myös muihin nikotiinikorvaushoitotuotteisiin verrattuna hinta on todella taloudellinen, tuote on edullisempi kuin esimerkiksi Zonnic nikotiiniannospussit.

Mikäli vertaat Camon hintaa esimerkiksi Suomessa pimeillä markkinoilla myytävään nuuskaan, huomaat että hinta ei siihenkään verrattuna häviä kilpailussa. Camon nikotiinipusseja tilatessasi et myöskään syyllisty mihinkään rikoksiin joihin nuuskaa trokareilta ostaessasi syyllistyt.

Nikotiinipussien tilaaminen Nicofyn verkkokaupasta on todella helppoa ja mutkatonta, valitset tuotteet ostoskoriin, maksat haluamallasi maksutavalla ja tuotteet saapuvat Itellan Smartpostilla noin 2-3 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Tuotteet pääset tilaamaan seuraavasta linkistä:

NICOFY NIKOTIINIPUSSIT

Nikotiinipussit.comin tuotteet

Aiemmin mainitut Dopen nikotiinipussit löytyvät Nikotiinipussit.comin valikoimista. Muita brändejä joita kyseisestä kaupasta löytyy makuineen näet seuraavasta taulukosta:

BrändiMakuvalikoima
Dope nikotiinipussitFreeze, Ice Cool, Ice Mango, Lime Smash
Ice nikotiinipussitFrost 2.0, Frost, FreezeReaper, Lemon Berry, Vattulaku, Guavalava, Glacier Breeze, Mountain Melt, Permafrost, Salmiakki, Habanero Sunset
Nyytti nikotiinipussitTervalaku
Paz nikotiinipussitSpearmint, Citrus, Cool Mint, Liquorice Mint
Tundra nikotiinipussitGlacier Mint, Mango Blast, Icy Citrus
Nikotiinipussit.comin valikoimaa

Mikäli haluat testata jotakin taulukosta löytyvistä tuotteista, seuraavasta linkistä pääsen Nikotiinipussit.comin verkkokauppaan: NIKOTIININUUSKA

Nikotiinipussien tilaaminen

Tilaaminen sekä Nicofyn että Nikotiinipussien verkkokaupoista on täysin laillista Suomeen. Kummatkin verkkokaupat ovat valinneet tuotteensa tarkasti sen mukaan, että kaikki tuotteet ovat kotimaan tuontilakien mukaisia. Tullin määräysten mukaan tuotteet, joissa on neljä milligrammaa nikotiinia per pussi tai sen alle, ovat itsehoitotuotteita nikotiinikorvaushoitoon.

Tällaisia itsehoitotuotteita saa tilata omaan käyttöön kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän. Yhden päivän käyttömääräksi lasketaan 96 milligrammaa nikotiinia, tämä tarkoittaa siis kahtakymmentäneljää neljä milligramman nikotiinipussia. Tuo kerrottuna kolmella kuukaudella tarkoittaa että voit tilata kerralla 2160 nikotiinipussia. Mikäli tilaat annoskiekkoja joissa on 20 kappaletta nikotiinipusseja tämä tarkoittaa että voit tilata kerralla 108 kiekkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *