Nikotiinipussit – Ice Guava Lava

Ice Guava Lava 4mg

Suomen suosituin nikotiinipussikauppa Nikotiinipussit.com on julkaissut uuden maun nikotiinipussituotteiden saralla. Kyseessä on Islannissa tuotettu huippusuosiota nauttivan Ice-brändin uutuusmaku.

Ice Guava Lava on maukas sekoitus makeaa guavaa sekä polttavaa chiliä. Yksi annoskiekko sisältää kaksikymmentä kappaletta nikotiinipusseja ja yksi nikotiinipussi sisältää neljä milligrammaa nikotiinia.

Ice on dominoinut kotimaan nikotiinipussimarkkinoita jo pitkään, muita Icen makuja ovat esimerkiksi Frost, FreezeReaper ja Habanero Sunset. Ice oli ensimmäinen valmistaja joka alkoi lisätä chiliä nikotiinipusseihin, näin niistä saatiin tuotteita jotka antavat voimakkaan ”sätimisen” tunteen.

Ice nikotiinipussien maut

Icen valmistamia nikotiinipusseja löytyy tällä hetkellä seuraavassa listassa esitetyissä mauissa:

  • Ice Guava Lava
  • Ice FreezeReaper
  • Ice Habanero Sunset
  • Ice Salmiakki
  • Ice Vattulaku
  • Ice Frost
  • Ice Mountain Melt
  • Ice Permafrost
  • Ice Glazier Breeze

Nikotiinipussien tilaaminen

Ice Guava Lava nikotiinipusseja pääset tilaamaan itsellesi tämän linkin takaa: Ice Guava Lava 4mg nikotiinipussi.

Nikotiinipussit.com verkkokaupasta nikotiinipussien tilaaminen on täysin laillista Suomeen. Voit tilata itsellesi kolmen kuukauden käyttöannoksen kerrallaan. Tämä tarkoittaa että voit tilata 108 kiekkoa nikotiininuuskaa kertatilauksena.

Nikotiinipussit kokemuksia

Seuraavissa videoissa muutamat nikotiinipussien avulla tupakoinnin tai nuuskaamisen lopettaneet henkilöt kertovat kokemuksistaan ja tuotteista jotka ovat auttaneet heitä pääsemään pahoista tavoistaan eroon:

Julkisuudesta tutut henkilöt kertovat kokemuksiaan nikotiinipusseista
Kotimainen IG-tähtönen kertoo kokemuksistaan nikotiinipussien tiimoilta

Nikotiinipussit tupakoinnin lopettaminen

Nikotiinipussit ovat oiva apu mikäli tavoitteesi on lopettaa tupakointi tai nuuskaaminen. Tuhannet ihmiset ympäri Suomen ovat onnistuneet kyseisissä tavoitteissa nikotiinipussien avulla. Tupakan kallistuessa kiristyvän veropolitiikan myötä nikotiinipusseihin vaihtaminen on myös taloudellisesti hyvin kannattava päätös.

Mikäli haluat tutustua nikotiinipussien käyttäjien kokemuksiin laajemmin voit vilkaista Nikotiinipussit.comin Youtube-kanavaa tämän linkin takaa: NIKOTIINIPUSSIT YOUTUBE

Nuuskaamisen lopettamisen apuna positiivisena puolena voidaan todeta että nuuskaajan ei enää tarvitse ostaa tuotteitaan pimeiltä nuuskamarkkinoilta. Nuuskan saatavuus on myös ollut ailahtelevaista koronapandemian aikana ja hinnat ovat heitelleet kovasti. Nikotiinipusseja tilatessasi sinun ei tarvitse sekaantua salakuljettamiseen ja hinta sekä saatavuus pysyy aina samana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *