Nuuskaa netistä – voinko tilata?

Nuuska nettikauppa

Nuuskan nettikauppa

Koronapandemian aikana pimeän nuuskan saatavuus on heikentynyt paikoitellen todella reilusti. Tästä on luonnollisesti ollut seurauksena se, että nuuskaa käyttävät ihmiset ovat suunnanneet katseensa nettikauppoihin. Nuuskan nettimyynti Suomeen on kuitenkin käytännössä aikalailla kuollutta, tämä johtuu siitä että yksikään verkkokauppa ei halua joutua verovastuuseen tupakkaverojen osalta Suomen valtiolle.

Käytännössä EU:n sisäpuolelta ei löydy nuuskaa Suomeen postimyyntinä myyviä yrityksiä. EU:n ulkopuolella saattaa olla joitakin kauppoja, mikäli nuuskapakettisi saapuu ETA-alueen ulkopuolelta on kuitenkin hyvin todennäköistä että tulli takavarikoi tupakkalain varjolla pakettisi ja lätkii sakot+verot rangaistukseksi.

Yksi keino saada nuuskaa laillisesti on tuoda sitä sallittujen tuontirajojen puitteissa Suomeen. Toinen hieman harvinaisempi tapa hankkia nuuskaa lain puitteissa on valmistaa sitä itse, ohjeet nuuskan valmistukseen löytyvät helposti esimerkiksi tältä blogisivustolta.

Kotimaassa löytyy paljon trokareita jotka myyvät pimeää salakuljetettua nuuskaa, kannattaa kuitenkin pitää mielessä että viranomaiset ottavat kiinni suurimpia salakuljettajia ja laittavat myös asiakkaat vastuuseen asian tiimoilta.

Halvin nuuska

Koska nuuskaa ei siis voi tilata Suomeen, kannattaa kääntää katse nikotiininuuskan eli nikotiinipussien puoleen. Kyseiset tuotteet ovat tupakkaa sisältävien pussinuuskien kaltaisia tuotteita, erona kuitenkin on se, että nikotiininuuska ei sisällä tupakkaa, ainoastaan nikotiinia ja makuaineita.

Edullisimmat nikotiinipussit löytyvät Nicofy.comin verkkokaupasta. Tuotteet ovat laadukkaita sekä toimitus Suomen nopein nikotiinipussien tiimoilta. Nicofyn Snatch -nikotiinipussit ovat yksiä Suomen suosituimmista nikotiininuuskista.

Jos etsitään yhden pussin hinnalta edullisinta vaihtoehtoa Nicofyn Grant nikotiininuuskat vievät voiton kisassa, yksi pussi Granttia Nicofyn kautta maksaa noin 18 senttiä ja tulee tulevaisuudessa vain laskemaan.

Nuuskaa nopeiten

Nopeimman toimituksen nikotiinipusseille Suomeen jakaa kaksi verkkokauppaa, Nicofy.com sekä Nikotiinipussit.com. Keskimääräinen toimitusaika kummallakin kaupalla on kaksi työpäivää ja mikään muu tällä hetkellä toimiva nikotiinipussiverkkokauppa ei tarjoa yhtä nopeaa toimitusta lupauksista huolimatta.

Nikotiinipussit.com on Suomen suurin nikotiinipussikauppa, heiltä löytyy yksinoikeudella kotimaan suosituimmat nikotiinipussit. Kyseisiä brändejä ovat muunmuassa Ice, Dope ja Paz.

Nikotiinipussit.comin suosituimpia nikotiininuuskia ovat seuraavat:

Ice ja Dope nikotiinipussit kuuman mallin kera

Nikotiinipussit.comin linkkejä löydät seuraavasta listasta:

Tupakkaa netistä

Kuten alussa mainittu, nuuskaa ei voi tilata netistä. Tupakkatuotteiden käyttäjät saattavat myös pohtia voisiko tupakkaa tilata netistä, vastaus tähänkin on että ei voi. Suomen maahantuontisäännökset kieltävät tämän ja hyvin harva maa sallii kyseisen tuotteen postimyynnin.

Tupakointi on tosin vielä nuuskaamistakin epäterveellisempi tapa, jos tunnet voimakasta tarvetta käyttää nikotiinia suosittelemme korvaushoitotuotteita, joita esimerkiksi edellä mainitusta Nikotiinipussit.com verkkokaupasta voi tilata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *