Nuuskaaja

Nuuskaaja verkkosivu

Nuuskaaja.com verkkosivusto

Nuuskaaja on kotimaisella kielellä toimiva info- sekä foorumisivusto jossa käsitellään nuuskaa ja sen myyntipaikkoja. Nuuskaajan verkkosivuilla on miltei 9000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja se onkin varmasti yksi suosituimmista nuuska-aiheisista verkkosivuista. Pääosin tiedot sivustolla keskittyvät Haaparannasta nuuskaa hakevien ja sitä käyttävien keskusteluihin.

Nuuska arvostelut netissä

Verkossa ei ole kovinkaan paljon kotimaisella kielellä nuuskaa arviovia sivustoja. Poikkeuksena tästä kuitenkin on Nuuskaaja -verkkosivusto jossa on reilusti arvosteluita sekä tietoa nuuskasta. Nuuskaajan verkkosivustoilla on arvosteluja myös tupakattomista nikotiinipusseista eli toiselta nimeltään nikotiininuuskasta. Yksi Nuuskaajassa tapahtuvasta yleisimmistä toimista sivuston käyttäjien välillä on pimeä nuuskakauppa jota käydään sivuston chat-osiolla. Kauppaa käydään melko avoimesti, vaikka keskustelut naamioidaankin usein muotoon ”Kiinnostaisiko ketään keskustella Odens Cold Dry nuuskasta?”, tämä tarkoittaa sitä että kyseisen lauseen kirjoittaja haluaa joko myydä tai ostaa kyseistä tuotetta.

Nuuskan hinta Haaparannassa

Nuuskaajan sivuilta löytyy myös Haaparannan myymälöissä olevista tuotteista melko laajalti hintatiedot. Esimerkiksi Nuuskakaira ja Snuskungen ovat hyvin edustettuina keskusteluissa. Verkkokaupoista Suomeen laillisesti tilattavissa olevista nikotiininuuskista sieltä ei kuitenkaan löydy ajankohtaista tietoa. Meidän sivustomme kautta pääset kuitenkin netin parhaiden nikotiinipussikauppojen verkkosivuille, joista voit tilata kyseisiä tuotteita halutessasi postiin. Suosituin ja luotettavin nikotiininuuskaa Suomeen postin välityksellä myyvä verkkokauppa on Nikotiinipussit.com sivusto, kyseinen sivusto on myös erittäin suosittu somessa ja erilaisilla keskustelufoorumeilla joista voi lukea kokemuksia kyseisestä kaupasta. Toinen pitkäikäisimmistä netissä toimivista nikotiininuuskaa Suomeen myyvistä verkkokaupoista on Nicofy.com verkkosivusto, siellä on hieman laajempi valikoima joka houkuttaa joitakin kuluttajia.

Nuuskaa netistä

Nuuskan tilaaminen netistä houkuttanee kaikkia kyseisen tuotteen käyttäjiä ja tätä mahdollisuutta haetaankin paljon netin kautta. Perinteistä pussinuuskaa jossa on tupakkaa on laitonta tilata Suomeen, tulli takavarikoi ne löytäessään ja antaa tilaajalle sakot. Markkinoilla on kuitenkin uusia vaihtoehtoisia tuotteita kuten aiemmin mainitut nikotiininuuskat. Nikotiininuuskaa saa tilata netistä kunhan yhden pussin nikotiinimäärä ei ylitä neljää milligrammaa. Edellisessä kappaleessa mainitut verkkokaupat myyvät ainoastaan tällaisia tuotteita joita saa tilata Suomeen ja halutessasi tilata nuuskaa netistä tämä onkin ainoa laillinen vaihtoehto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *