Nuuskakaira

nuuskakairan tukku

Nuuskakairan tukku

Nuuskakairan tukku on Haaparannassa Ruotsin puolella sijaitseva tukkukauppa, josta voit ostaa nuuskaa, nikotiininuuskaa, makeisia sekä virvoitusjuomia. Kyseinen kauppa sijaitsee osoitteessa Norra Industrivägen 1, 953 34 Haparanda, Ruotsi. Vaikka Nuuskakaira myy nuuskaa, tulee pitää mielessä että tuontirajoitus kyseiselle tuotteelle on 1000 grammaa. Tämä käsittää nuuskan, nenänuuskan sekä purutupakat.

Tupakaton nuuska eli nikotiininuuska ei sisälly tuohon samaan rajoitukseen, näitä tuotteita voi tuoda alle 4mg/annospussi vahvuudella itsehoitotuotteena omaan käyttöön suuremman määrän. Mikäli nikotiininuuskan vahvuus ylittää tuon 4mg/annospussi, tuote muuttuu reseptilääkkeeksi Suomen rajalla ja vaatii lääkärin reseptin, jotta voisit maahantuoda tuotetta.

Nuuskakairan tukun nuuskat

Tukussa on todella laaja valikoima tupakkanuuskaa, sieltä löytyvät esimerkiksi seuraavat brändit hyvin vahvasti edustettuina: Odens nuuska, R42 nuuska, General nuuska, Göteborgs Rape nuuska, Siberia nuuska, Thunder nuuska, Knox nuuska ja Ettan nuuska. Tuosta valikoimasta saa siis lain mukaan yhdistellä 1000 grammaa jonka voi maahantuoda Suomeen.

Mikäli sinulla on mukanasi yli 1000 grammaa nuuskaa syyllistyt määrästä riippuen erilaisiin rikkomuksiin rajalla. Rikosoikeudelliset vastuut tulevat tässä vaiheessa mukaan, sekä taloudellisesti lasku voi kasvaa hyvinkin suureksi, koska kilon ylittävästä määrästä peritään sinulta veroja 372 euroa per kilo. Tässä linkissä esimerkkejä rikkomuksista joihin voit syyllistyä: YLE

Odens cold dry 16g. Tupakkaa sisältävä nuuska.
Kuvassa Odens Cold Dry nuuskarasia

Nuuskakairan tukku tilaaminen

Mielessäsi on varmastikin käynyt voisiko Nuuskakairasta tilata tuotteita postimyynnillä Suomeen. Vastaus tähän kysymykseen on että ei, nuuskan postimyynti on kiellettyä, siinä syyllistyisi rikokseen sekä kauppa että tilaaja. Nikotiininuuskan tilaaminen ulkomailta itsellesi on kuitenkin tiettyjen rajojen sisällä sallittua.

Mikäli tuote ei sisällä tupakkaa ja on annosvahvuudeltaan maksimissaan 4 milligrammaa per pussi, voit tilata tällaisia tuotteita itsellesi esimerkiksi verkkokaupan kautta 3 kuukauden käyttöä vastaavan määrän. Nuuskakairan tukku ei tällaista kauppaa pyöritä, joten heiltä et voi tilata näitä tuotteita.

Mistä nikotiininuuskaa voi tilata

Verkossa on olemassa useitakin kauppoja joista voi tilata nikotiininuuskaa. Mielessä kannattaa kuitenkin pitää että Suomi on ainoa maa, jossa tuo neljä milligrammaa on sellainen raja, jota ei tilatessa saa ylittää tuotteen vahvuuden osalta ilman lääkärin reseptiä. Monet verkkokaupat eivät tätä tiedä, jolloin he saattavat lähettää sinulle liian vahvaa tavaraa ja tullin tarkastaessa paketin syyllistyt lääkeainerikkomukseen.

Vaikka verkossa onkin lukuisia kauppoja jotka mainostavat että heidän tuotteitaan voi tilata Suomeen, kannattaa silti olla tarkkana, koska kauppiaalla ei ole vastuuta mikäli tilaat liian vahvaa tavaraa itsellesi. Tällä hetkellä netistä löytyy kaksi verkkokauppaa joista tilatessasi voit olla varma että tuotteet ovat Suomen lakien mukaisia, kyseiset kaupat ovat:

NIKOTIINIPUSSIT.COM

Tällä verkkokaupalla on valikoimissaan tuotteita jotka ovat suunniteltu Suomen markkinoille, tästä syystä voit olla varma että ne ovat tuontilakien mukaisia. Kaupalla on nopea kotimaisia kieliä puhuva asiakaspalvelu sekä suuri seuraajakunta somessa.

Edellä mainitusta voi jo päätellä että kyseessä on luotettava kauppa, koska verkosta ei juurikaan negatiivista sanottavaa heidän toiminnastaan löydy. Tuotevalikoimissa heillä on ICE nikotiinipussit sekä DOPE nikotiinipussit. Verkkokauppaan pääset tästä linkistä: NIKOTIINIPUSSIT

NICOFY.COM

Kyseisessä verkkokaupassa valikoima on myöskin käynyt tarkan seulan läpi jotta asiakkaille ei tule ongelmia tilatessa tuotteita Suomeen. Nicofylla on hieman laajempi valikoima, vaikka kyseessä ei olekkaan niin tunnettu kauppa kuin edellinen artikkelissa mainittu.

Aspa toimii loistavasti kotimaisilla kielillä ja hinnat ovat hyvät, tässä siis perusvarma ratkaisu mikäli haluat kyseisiä tuotteita tilata. Nicofyn valikoimista löytyy esimerkiksi 77 nikotiinipussit, SNATCH nikotiinipussit sekä XQS nikotiinipussit. Verkkokauppaan pääset tästä linkistä: NICOFY

Nikotiinipussit.comin tuotevalikoima nikotiininuuskien osalta.
Nikotiinipussit.comin tuotevalikoimaa

One thought on “Nuuskakaira

  1. Erkki77 says:

    Pitääkin ottaa nuo netistä saatavat nikotiininuuskat testiin kun nyt koronan takia tuo Haaparannan matkailu mennyt hieman vaikeaksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *