Nuuskakenraali eli Snusgeneralen

Snusgereralen nuuskakauppa

Snusgeneralen on Haaparannassa sijaitseva nuuskakauppa. Liike sijaitsee osoitteessa Hästskovägen 2 95336 Haaparanta, Ruotsi. Nuuskakenraali kilpailee lähinna Suomalaisten Ruotsista nuuskaa hakevien asiakkaiden virrasta joka on runsasta Haaparannan rajalla.

Nuuskakenraalin pahimmat kilpailijat ovat Nuuskakaira sekä Nuuskakuningas. Nämä kolme liikettä myyvät suurimman osan Suomeen kulkeutuvasta nuuskasta jota ajautuu melko reilusti myös pimeille markkinoille salakuljetuksen myötä.

Snuskungenista haetaan toki myös lailliseen maahantuontiin tavaraa, tässä tulee kuitenkin pitää mielessä, että maahantuontirajoitukset esimerkiksi nuuskalle ovat 1000 grammaa kerrallaan. Et voi siis hakea pakettiautollista tavaraa ilman pelkoa että tulli ottaa lastin kiinni.

Mikäli jäät kiinni ja sinulla on enemmän nuuskaa kuin rajoitukset sallivat, veroseuraamukset ovat todella huomattavat jopa verrattain pienistäkin määristä.

Nuuskakenraalin valikoima

Snusgeneralenissa on laaja valikoima perinteistä nuuskaa, tämä käsittää muunmuassa seuraavia brändejä: Odens, Knox, Sisu, XR, Göteborgs Rape, Offroad, Grant, Kapten ja Siberia. Nuuskakenraali myy myös muita tupakkatuotteita.

Kaupan valikoimista löytyy kuitenkin myös uusia tupakattomia nikotiininuuskia. Valikoima ei kuitenkaan ole kovin laaja, pääosin tarjolla on Lyft, Skruff, Nordic Spirit, Zyn ja Fox brändien nikotiininuuskia.

Nuuskakenraalissa tupakattomat nikotiininuuskat ovat kuitenkin suurimmilta osin niin vahvoja että niitä ei ilman reseptiä voi Suomeen laillisesti tuoda. Myöskään postimyynti ei ole kyseisestä liikkeestä tarjolla Suomeen.

Kuinka siis saada nuuskaa netistä?

Perinteistä tupakkaa sisältävää nuuskaa ei ole mahdollista tilata Suomeen laillisesti, useat tupakattomatkin nuuskat ovat niin vahvoja että ne vaativat reseptin mikäli niitä haluaisi laillisesti hankkia. Tällaistä reseptiä on kuitenkin melko mahdotonta saada lääkäriltä.

Ongelmaan on kuitenkin ratkaisu, verkkokaupat nimeltään nikotiinipussit.com ja nicofy.com myyvät Suomeen täysin laillisesti tilattavissa olevia nikotiininuuskia.

Nämä tuotteet voivat myös toimia loistavana apuna mikäli tavoitteesi on lopettaa tupakointi tai nuuskaaminen. Mikäli haluat tutustua heidän tuotteisiinsa, tässä linkit kyseisiin kauppoihin:

NIKOTIINIPUSSIT.COM

NICOFY.COM

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *