Nuuskaoutlet eli Snusoutlet

Nuuskaoutlet Haaparanta
Nuuskaoutletin all white valikoimaa

Snusoutlet myymälä

Nuuskaoutlet on Haaparannassa lähellä Suomen rajaa sijaitseva nuuskan tukkumyymälä. Kauppa sijaitsee osoitteessa Lillgatan 4A, 953 34 Haparanda, Ruotsi.

Fyysisesti kauppa ei ole kovinkaan suuri, toisaalta tuotteet eivät ole sellaisia että valtavaa hallia tarvitsisikaan. Asiakaspalvelun suhteen kyseisen liikeen palaute on pääosin positiivista, erityisesti alan foorumeilla on ollut esillä se, että myyjättäret ovat kauniita nuoria naisia.

Nuuskaoutletin nuuskat ja muut tuotteet

Snusoutletissa myydään pääosin nuuskaa, tosin muiden kauppojen tapaan valikoimista löytyy myös makeisia, virvoitusjuomia (Nocco, Celsius etc) sekä nikotiininuuskatuotteita.

Tunnetuimmat nikotiininuuskabrändit joita liikkeessä myydään ovat esimerkiksi Nordic Spirit, Shiro, Skruff, White Fox, Lyft, Loop sekä Zyn. Nuuskaoutletissa on myös myynnissä sähkötupakkanesteitä valmistajalta nimeltä Liqua.

Nuuskaoutlet kilpailee asiakkaista muiden tunnettujen rajakauppojen kanssa, tästä porukasta kärkikolmikko lienee Nuuskakaira, Nuuskakuningas ja Nuuskakenraali.

Nuuskaa netistä tai postilla Haaparannasta?

Kuten aiemmissa sivustomme blogiteksteissä on mainittu, Suomen lait eivät valitettavasti salli sitä että voisit tilata perinteistä tupakkanuuskaa netin kautta kotiisi.

Vaikka Nuuskaoutlet onkin valikoimissaan panostanut merkittävästi uudempiinkin tuotteisiin kuten nikotiininuuska, heidän valikoimansa tuotteet ovat niin vahvoja, että niitä ei ilman riskiä lääkerikoksesta voi Suomeen tuoda matkustajatuontina tai postilla.

Mikäli kuitenkin haluat nikotiininuuskaa kokeilla, tähän on olemassa helppo ja vaivaton keino nykyään. Netissä on kaksi luotettavaa kauppaa josta voit tilata näitä tuotteita täysin laillisesti Suomeen.

Tämä johtuu siitä että kyseisten kauppojen tuotteet ovat suunniteltu siten, että niitä voidaan myydä tällä tavoin, esimerkiksi nikotiinipitoisuus on jätetty sitä silmäillen juurikin tuon reseptilääkerajan alapuolelle.

Seuraavaksi artikkelimme päätökseksi laitamme tuohon alle linkit kyseisiin kauppoihin:

NIKOTIINIPUSSIT

NICOFY NIKOTIININUUSKAT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *