Nyytti nikotiinipussi 4mg

Nyytti nikotiinipussi

Tervalaku nikotiinipussi arvostelussa

Nikotiinipussit.com on julkaissut todella voimakkaalta maistuvan uuden tuotteen, Nyytti-brändin Tervalakun. Kyseinen tuote on saatavissa yksinoikeudella kyseisestä verkkokaupasta, tämä tosin pätee kaikkiin heidän valikoimistaan löytyviin brändeihin.

Tervalakun makua voi verrata suoraan Suomessa legendaarisessa maineessa olevaan Tervaleijonapastilliin. Mikäli Tervaleijonat maistuvat sinulle, tämä on varmasti makunsa puolesta oikea ratkaisu sinulle.

Purkin avatessa voi aistia todella voimakkaan tervalakritsan aromin, pussi on hieman kellertävä, mutta se sopii täydellisesti maun kanssa visuaalisesti yhteen. Yksin rasia sisältää kaksikymmentä kappaletta nikotiinipusseja ja itse pakkaus on todella tyylikkäältä näyttävä.

Itse pussi on mukavan kostea, ei siis mitenkään samankaltainen kuten esimerkiksi todella kuivat Zonnic nikotiinipussit. Yksi pussi painaa 0,5 grammaa ja on mukavalta tuntuva huulessa. Poraus huulessa on melko voimakas, tämä yhdistettynä vahvaan tervanmakuun antaa loistavan kokemuksen suutuntuman puolesta.

Ainesosat kyseisellä tuotteella ovat seuraavat:

  • Luontaiset kuidut (E460)
  • Happamuudensäätöaine (E500, sooda)
  • Kosteudensitoja (E1520)
  • Makeuttaja (E955)
  • Nikotiini
  • Vesi
  • Luontaiset aromit
  • Säilöntäaineet
Voimakas uutuusmaku Tervalaku 4mg voi auttaa tupakoinnin lopettamisessa.

Tervalakun aromilla varustettuja nikotiinipusseja pääset tilaaman tästä linkistä: TERVALAKU NIKOTIINIPUSSIT

Nikotiinipussit.com valikoima

Tervalakun lisäksi kyseisen kotimaan johtavan nikotiinipussiverkkokaupan valikoimista löytyvät muut Suomen suosituimmat nikotiininuuskat, tässä listattuna kyseiset tuotteet:

Suorastaan räjähtävään suosioon nousseet nikotiinipussit ovat auttaneet jo tuhansia Suomalaisia pääsemään eroon tupakan ja nuuskan aiheuttamasta riippuvuudesta, mikäli koet että itselläsi olisi tarvetta kyseisille nikotiinikorvaushoitotuotteille, pääset alla olevasta linkistä tutustumaan kyseisen verkkokaupan valikoimiin:

NIKOTIINIPUSSIT VERKKOKAUPPA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *