Odens Cold Dry – nuuska Haaparannasta

Denssi eli Odens

Odens Cold Dry nuuskaa on saatavissa monista Haaparannan nuuskatukuista. Suosituimmat tukut kyseisessä paikassa ovat Nuuskakairan tukku, Nuuskakuningas, Nuuskakenraali sekä Nuuskaoutlet.

Myös pienempiä nuuskakauppoja löytyy jokusia rajan läheisyydestä. Asiakaskunta näillä rajakaupoilla koostuu pääosin suomalaisista asiakkaista. Denssiä eli Odens Cold Dryta haetaan suorastaan käsittämättömiä määriä näistä kaupoista.

Odens nuuskan tilaaminen netistä

Odenssia ei voi laillisesti tilata verkkokauppojen tai postimyynnin kautta Suomeen, tästä voi seurata salakuljetus-, tupakkatuote- sekä verorikoksia. Mikäli kuitenkin olet kyseisen nuuskan kuluttajaksi ajautunut, suosittelemme että yrität päästä tuotteesta eroon esimerkiksi uusien tupakkaa sisältämättömien nikotiinipussien avulla.

Covid-pandemian aikana nuuskatukkujen myynti Haaparannan rajalla on kuitenkin romahtanut, tämä lienee seurausta siitä, että salakuljettajat pelkäävät jäävänsä kiinni kiristyneen rajavalvonnan seurauksena. Koska nuuskaa ei ole ollut enää niin hyvin saatavissa, pimeän nuuskan hinta on suorastaan räjähtänyt käsiin, tästä syystä monet käyttäjät ovat alkaneet etsiä vaihtoehtoisia keinoja nuuskamisen korvaamiseksi.

Seuraavaksi kerromme lisää Odens Cold Dry nuuskasta sekä sen historiasta ja vaihtoehdoista sen käyttämiselle. Vaihtoehtoja voi tilata laillisesti eikä tarvitse sekaantua salakuljettajien nuuskarinkeihin, pimeän nuuskan ostamisesta voi seurata esimerkiksi rangaistus laittomaan tuontitavaraan ryhtymisestä.

Odens Cold Dry nuuska

Odens Cold Dry
Annosrasia Odens nuuskaa. Odens cold dry on tupakkaa sisältävä nuuska.

Suomessa Denssi eli Odens on nuorison keskuudessa noussut suorastaan legendaariseen maineeseen, siitä tehdään somessa meemejä ja tupakointi on tilastollisesti laskenut, tosin sen tilalle on noussut tämä nuuskakulttuuri, jota ei virallisissa tilastoissa tietenkään huomioida. Odenssin alkulähde sijaitsee Ruotsin Enköpingissä, siellä sijaitsee GN Tobaccon tehdas jossa kyseinen tuote valmisteteaan.

Odens Cold Dry nuuska netissä

Kyseisestä nuuskasta löytyy materiaalia ja keskustelua lähes jokaiselta kotimaiselta keskustelufoorumilta sekä sosiaalisen median alustalta. Youtubesta löytyy arvosteluvideoita ja Facebookin nuuskaryhmissä kauppa käy kuumana. Ylilauta sekä Suomi24 pursuilevat ketjuista joissa keskustellaan tuotteesta ja sen saatavuudesta.

Odens Fazer
Kuvassa herkullista Denssi-suklaata (meemi).

Vanhempi väki ei juurikaan nauti Odenssista samoissa määrin, he arvostavat laadukkaampia nuuskia. Kotimaassaan eli Ruotsissa Odens Cold Dry 16mg tuote ei nauti juuri minkäänlaista suosiota, se ei kilpaile kotimaansa markkinoilla kärkipaikoista myynnin suhteen ja on yleisesti heikkolaatuisen roskanuuskan maineessa.

Miksi Denssi on sitten niin suosittua Suomessa? Vastaus tähän on melko yksinkertainen. Odenssissa käytetään laadultaan suhteellisen heikkoa raaka-ainetupakkaa ja tästä johtuen sen hinta verrattuna muihin nuuskamerkkeihin on todella halpa. Toinen merkittävä syy on, että Odenssissa nikotiinipitoisuus on todella paljon korkeampi kuin perinteisissä Ruotsalaisissa nuuskissa. Perinteisissä nuuskissa nikotiinipitoisuus on yleensä noin kahdeksan milligramman per gramma tuntumassa.

Odens kokemuksia

Denssissä kyseinen nikotiinipitoisuus kaksikymmentäkaksi milligrammaa per gramma, tämä on jo todella korkea nikotiinipitoisuus joka aiheuttaa kokemattomalle käyttäjälle todella huonon olotilan. Mikäli kuitenkin kyseisen nuuskan avulla kasvattaa korkean toleranssin nikotiiniannokseen, nikotiiniriippuvuus voi kehittyä todella voimakkaaksi.

Denssin ”sätiminen” on myös noussut melko kulttimaiseksi termiksi, tällä viitataan tuntumaan huulessa, joka tulee kun asettaa nuuskatyynyn huuleen. Sätiminen Denssissä on melko voimakas kirvely yhdistettynä nikotiinin aiheuttamaan huimaukseen. Kirvely johtuu osittain Odens Cold Dryn tavallista nuuskaa korkeammasta PH-arvosta. Perinteisessä nuuskassa PH-arvo on yleensä välillä 8,0-8,7. Odenssissa kuitenkin PH-arvo on välillä 9,0-9,5. Korkeammalla PH-arvolla saadaan nikotiini imeytymään tehokkaammin elimistöön ja siitä tulee tunne että kyseinen nuuska ”iskee” kovempaa.

Nikotiinipussien Odenssin vastikkeet

Uuden sukupolven nikotiinituotteissa ulkomailta löytyy nikotiinipusseja, joissa nikotiinipitoisuudet ovat nostettu todella huimiin lukemiin, esimerkiksi Venäjällä on ollut myynnissä nikotiinipusseja joiden nikotiinipitoisuus on ollut huimat 250mg/g. Käytännössä kuitenkin markkinoiden vahvin nikotiinipussi löytyy brändiltä nimeltä Pablo. Pablo nuuska oli aiemmin 50mg/g vahvuudella, nyt hekin tosin ovat tiputtaneet nikotiinipitoisuuden 35mg/g tasolle.

Pablo Ice Cold nuuska
Pablo Ice Cold on viileän mintun makuinen todella paljon nikotiinia sisältävä nikotiininuuska.

Odens Cold Dry nuuskakiekon tuotetiedot

Paino10g
Annospusseja12-14
MakuTupakka, piparminttu
Nikotiinipitoisuus22mg/g
Valmistus aloitettu2013
Ainesosat: tupakka, vesi, suola, makuaineet, kosteudensitoja (E1520) ja happamuudensäätöaine (E501)

Odens nuuska maut

Denssi ei rajoitu ainoastaan tuohon suosituimpaan eli Cold White Dry-tuotteeseen, Odenssin tuoteperheessä on myös muita makuja jotka on listattu seuraavaksi:

Odens Lakrits Extreme White Dry

Odens Lakrits Extreme White Dry nuuskakiekko

Odens Cold Extreme White Dry

Odens Cold Extreme White Dry nuuskakiekko

Odens Double Mint Extreme White Dry

Odens Double Mint Extreme White Dry nuuskakiekko

Odens Cold Extreme

Odens Cold Extreme nuuskakiekko

Odens Lakrits Extra Stark

Odens Lakrits Extra Stark nuuskakiekko

Odens 69 Extreme White Dry

Odens 69 Extreme White Dry nuuskakiekko

Odens Cold

Odens Cold nuuskakiekko

Odens Original

Odens Original nuuskakiekko

Odens Cold White Dry

Odens Cold White Dry nuuskakiekko

Odens 69 White Dry

Odens 69 White Dry nuuskakiekko

Odens Extreme Vanilla

Odens Extreme Vanilla nuuskakiekko

Odens Vanilla White Dry

Odens Vanilla White Dry nuuskakiekko

Odens Lakrits Extreme

Odens Lakrits Extreme nuuskakiekko

Odens Extra Stark

Odens Extra Stark nuuskakiekko

Odens Olde Ving Melon

Odens Olde Ving Melon nuuskakiekko

Odens Olde Ving Fudge

Odens Olde Ving Fudge nuuskakiekko

Odens Olde Ving 99

Odens Olde Ving 99 nuuskakiekko

Odens Extreme Lime

Odens Extreme Lime nuuskakiekko

Odens Pure WinterGreen Extreme

Odens Pure WinterGreen Extreme nuuskakiekko

Odens nikotiinipitoisuus

Kyseistä nuuskaa löytyy kolmella erilaisella nikotiinipitoisuudella, nämä vaihtelevat mauittain:

  • 8 mg/g
  • 16 mg/g
  • 22 mg/g

Odens hinta Haaparannassa

Denssin hinta vaihtelee käytännössä niin paljon Ruotsin nuuskatukuissa, että ajantasaisen tiedon ylläpitäminen on mahdotonta. Yleisesti ottaen hinta on kuitenkin niin edullinen, että sillä tekee käytännössä aina suuria voittoja pimeillä markkinoilla. Parhaimmat Haaparannan tarjoukset löytyvät yleensä Nuuskakairan tukusta, siellä hinta heittelee parikymmenen euron paikkeilla per tolppa eli kymmenen kiekon pakkaus.

Pimeät trokarit ovat myyneet sitä yleensä tuplahinnalla loppukäyttäjälle, tolppa on siis katukaupassa yleensä lähtenyt noin neljänkymmenen euron hinnalla. Covid-pandemia on kuitenkin nostanut katukaupan hintoja ja tolpasta on pyydetty jopa 70-80€ hintoja.

Nikotiinipussit – vaihtoehto Odens Cold Drylle?

Koska Denssin hinta katukaupassa on noussut melko poskettomaksi ja nuuskan saatavuus yleisesti on heikentynyt monet nuuskaajat ovat alkaneet etsiä vaihtoehtoa nuuskalle. Tuhannet Suomalaiset ovat löytäneet netistä verkkokaupan nimeltä Nikotiinipussit.com. Kyseinen kauppa on Suomen suurin nikotiinipussikauppa ja omaa laadukkaimmat tuotteet sekä nopeimman toimituksen. Voit tutkailla esimerkiksi kyseisen verkkokaupan sosiaalisen median tilejä näiden linkkien kautta:

Tuotteiden puolelta kaikki Nikotiinipussit.comin tuotteet ovat heillä myynnissä yksinoikeudella, koska he ovat Suomen johtava nikotiinipussikauppa he voivat käytännössä valita mitä he ottavat myyntiin ja varmistavat näin että valikoimista löytyy ainoastaan laadukkaita tuotteita, heillä ei siis ole tarvetta täyttää portfoliotaan kaikenmaailman roskapusseilla.

Nikotiinipussit.comin tuotteet:

Pääset tarkastelemaan tuotteita verkkokaupasta klikkaamalla kyseistä brändiä ylläolevasta luettelosta. Tuotteet saapuvat yleensä noin kahden työpäivän sisällä tilaamisesta.

Kotimaan parhaat nikotiinipussit löytyvät Nikotiinipussit.comin verkkokaupasta.
Nikotiinipussit.comin valikoimaa

Odens nikotiinipussi

Mikäli haluat luopua Odens Cold Dryn käytöstä ja etsit nikotiinipussia joka olisi mahdollisimman lähellä kyseistä tuotetta, kannattaa katse kääntää Ice Frostin suuntaan. Netistä löytyy lukemattomia kommentteja joissa Frostin käyttäjät kertovat kuinka ovat päässeet Denssistä eroon Ice Frostin avulla.

Kyseisessä Icen nikotiinipussissa on siis suuri potentiaali auttaa sinut eroon nuuskan käyttämisestä. Tuotteena nikotiinipussi on huomattavasti miellyttävämpi, se ei haise, ei valuta ja kukaan ei käytännössä edes huomaa kun käytät nikotiinipussia.

Ice Frost
Ice Frost on todella jäätävä minttupussi joka saa haukkomaan henkeä raikkaudellaan.

Yleisimpiä kysymyksiä Odens nuuskaan liittyen

  • Paljonko Odens maksaa? – Yksi torni maksaa katukaupassa noin 50 euroa. Haaparannasta sitä voi ostaa nuuskatukuista noin 25 euron hintaan.
  • Mitä Denssi sisältää? – Tupakkaa, vettä, suolaa, makuaineita, kosteudensitojaa (E1520) ja happamuudensäätöainetta (E501).
  • Paljonko Odens maksaa Haaparannassa? – Yksi kiekko maksaa noin 2,5 euroa.
  • Paljonko torni Odenssia maksaa Haaparannassa? – Yhden tornin hinta on noin 25 euroa nuuskatukuissa.
  • Paljonko Odens sisältää nikotiinia? – 8-22mg/g riippuen tuotteesta. Suosituin eli Odens Cold Dry sisältää 22mg/g.
  • Miksi Odens haisee epämiellyttävältä? – Haju johtuu nuuskan sisältämästä tupakasta.
  • Mitä Odens on? – Odens on GN Tobaccon valmistama nuuskamerkki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *