Paz nikotiininuuska

Paz-nikotiinipussit

Dholakia Tobaccon Paz nikotiinipussit

Pazin nikotiinipussit ovat Intiassa valmistettuja nikotiinikorvaushoitotuotteita, kotimaassa hieman vastaava tuote on esimerkiksi Zonnic nikotiinipussi. Vaikka alkuperämaa saattaakin herättää epäilyksiä, asiakkaiden kokemuksien perusteella kyseessä on todella laadukas tuote.

Pazin nikotiininuuskan laadukkuudesta kertonee myös sekin jotain, että kotimaan suurin nikotiininuuskakauppa nikotiinipussit.com on ottanut kyseiset tuotteet valikoimiinsa. Pussikoko Pazin tuotteissa on melko samoissa kuin esimerkiksi DOPE -nikotiinipusseissa.

Paz nikotiininuuskan maut

Pazin valmistamia tuotteita ei vielä hirveästi ole saatavissa neljän milligramman vahvuudella, nikotiinipussit.com kuitenkin tarjoaa kaikki joita saatavilla on. Koska Dholakia Tobacco haluaa varjella mainettaan saapuessaan markkinoille, he ovat antaneet yksinoikeuden kyseiselle verkkokaupalle myydä 4mg tuotteitaan Suomeen. Kyseiseen verkkokauppaan pääset tästä linkistä: NIKOTIINIPUSSIT

Seuraavaksi esittelemme saatavilla olevat Paz nikotiininuuskan maut:

Paz Cool Mint nikotiininuuska 4mg

Pazin Cool Mint on maultaan todella raikas minttu, joka saa taatusti kokeneemmankin minttupussin käyttäjän haukkomaan henkeään. Annoskiekko sisältää kaksikymmentä kappaletta nikotiinipusseja.

Paz Cool mint nikotiinipussi -annoskiekko. Valmistettu Intiassa.
Paz Cool Mint 3.9mg nikotiinipussit

Paz Liquorice nikotiininuuska 4mg

Pazin lakritsa on todella tuhti ja täyteläinen maku joka varmasti osuu jokaisen kotimaisen lakritsifanin makuhermoon. Yksi annospakkaus sisältää 20 kappaletta nikotiinipusseja.

Paz Liquorice 3.9mg nikotiinipussit

Paz Citrus nikotiininuuska 4mg

Pazin Citrus on raikas ja virkistävä maku sitruksen ystäville. Mikäli haet hieman kirpeämpää makukokemusta, tämä tuote kannattaa ottaa kokeiluun apuna tupakoinnin lopettamisessa. Yksi pakkaus sisältää kaksikymmentä nikotiinipussia.

Paz Citrus 3.9mg nikotiinipussit

Paz Spearmint nikotiininuuska 4mg

Spearmintin maku Pazilta on klassisen kotimaisen Jenkin purukumilta maistuva nikotiinipussi. Tämä tuote raikastaa hengitystä kuin aito purukumi. Yksi kiekko sisältää kaksikymmentä annospussia ja yksi pussi sisältää nikotiinia 3.9 milligrammaa.

Paz Spearmint nikotiinipussit
Paz Spearmint 3.9mg nikotiinipussit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *