R42 nuuska – Super Strong White pussinuuska

R42 nuuskapussit

R42 nuuska on Swedish Matchin tuote, tämä nuuska on melko suora kilpailija Suomessa erittäin suositulle Odens Cold Dry nuuskalle. Kummatkin brändit ovat erittäin halpoja nuuskia, tämä lienee suurin syy niiden suosiolle. Makuja R42 nuuskalla on kuutta erilaista, luettelemme ne myöhemmin tässä artikkelissa.

Paljonko R42 nuuskassa on nikotiinia?

R42 nuuskan nikotiinipitoisuus on 26mg/g. Yksi kiekko sisältää kaksikymmentä nuuskapussia ja yksi pussi painaa 0,77 grammaa. Tästä johtuen yhdessä pussissa on siis nikotiinia 20,02 milligrammaa. Kyseisen nuuskan pH-arvo on myös säädetty sellaiseksi että se antaa mahdollisimman vahvan tuntuman.

Kokemuksia R42 nuuskasta

Kyseisen nuuskan valttikortteja ovat edullinen hinta, suuret annospussit yhdistettynä melko voimakkaaseen nikotiinipitoisuuteen. Makujensa puolesta R42 nuuskia voisi kuvailla lähinnä tupakanpurujen ja hammastahnan yhdistelminä, melko tunkkaisia aromeita siis. Design nuuskapurkeissa on melko tyylikäs, niistä tulee mieleen hieman Killan nikotiinipussikiekot.

R42 poraa todella kovaa korkean Ph-arvonsa takia ja sylki sekä pussi lähtee valuttamaan todella nopeasti. Kyseisellä nuuskalla on varmasti paikkansa markkinoilla, vahvimpina kilpailijoina voitaneen mainita Odens Cold Dry sekä Chainsaw pussinuuska.

R42 nuuskan arvosteluja maailmalla ja nuuskaajassa

Kyseisen nuuskan makua on kuitenkin kritisoitu melko paljon, varsinkin käyttäjät jotka eivät pidä Odensin mausta eivät yleensä pidä myöskään R42 nuuskan mausta. R42 nuuskaa ei myöskään voi tilata verkkokaupoista Suomeen, sitä saa tuoda pienissä määrin Ruotsista matkustajatuontina ja tämäkin vain mikäli käytät tuotteen itse, kavereille sitä ei saa tuoda.

Nuuskaaja.com nettisivustolla on lukuisia arvosteluita R42 nuuskan makuun liittyen, mikäli aihe kiinnostaa kannattaa käydä sieltä vilkaisemassa useiden käyttäjien kokemuksia.

Kyseiselle nuuskalle on olemassa laillisesti netistä tilattavissa olevia vaihtoehtoja, on olemassa muutamia verkkokauppoja ja kerromme niistä enemmän tämän artikkelin loppupäässä.

Mitä R42 nuuska sisältää?

Tässä lista R42 nuuskan sisältämistä ainesosista:

 • Tupakka
 • Vesi
 • Kaliumkarbonaatti
 • Suola
 • Luontaiset ja keinotekoiset makuaineet

R42 nuuskan maut

R42 Super Strong White

Tupakka, eukalyptus sekä minttu.

R42 Classic Super Strong White

Tupakka, pippuri ja savu.

R42 Cool Mint Super Strong White

Tupakka, minttu, eukalyptus ja sentri.

R42 Red Licorice Super Strong White

Tupakka, vadelma ja lakritsi.

R42 Peppermint Super Strong White

Tupakka, minttu, sentri ja omena.

R42 Green Mint Super Strong White

Tupakka, minttu, meloni ja guava.

Vaihtoehdot R42 nuuskalle

Mikäli mielessäsi pyörii nuuskaamisen lopettaminen tai haluaisit muuten vaihtaa terveellisempään vaihtoehtoon, suosittelemme tutustumaan seuraaviin tuotteisiin. Kyseessä ovat nikotiinipussit, nämä ovat käytännössä pussinuuskia joista on jätetty tupakka kokonaan pois.

Mikäli haet voimakasta tunnetta suuhusi ilman tupakkaa, kannattaa tutustua esimerkiksi Ice Frost tai Dope Freeze nikotiinipusseihin.

Suomen suosituimmat nikotiinipussit löytyvät Nikotiinipussit.comin verkkokaupasta, sieltä löytyy muunmuassa seuraavia brändejä:

Näiden lisäksi kyseisestä verkkokaupasta löytyy taatusti Suomalaiseen makuun maistuva Nyytti – Tervalaku nikotiinipussi jossa on todella voimakas Tervaleijonan aromi! Kyseistä tuotetta pääset ostamaan seuraavan linkin takaa:

TERVALAKU NIKOTIINIPUSSI

Yleisimpiä kysymyksiä R42 nuuskaan liittyen

 • Kuinka paljon nikotiinia on R42 nuuskassa? – 26,6 milligrammaa yhtä grammaa kohden eli 20,02 milligrammaa per nuuskapussi.
 • Onko R42 maailman vahvin nuuska? – Kyseinen nuuska on yksi maailman vahvimmista tuotteista markkinoilla tällä hetkellä.
 • Monta nuuskapussia on yhdessä R42 nuuskakiekossa? – Kaksikymmentä nuuskapussia.
 • Onko Odens nuuska vahvempaa kuin R42 nuuska? – Ei ole.
 • Voiko kyseistä nuuskaa tilata netin kautta Suomeen? – Ei voi.
 • Kumpi on terveydelle vähemmän haitallinen vaihtoehto, R42 vai nikotiinipussit? – Nikotiinipussit.
 • Paljonko R42 nuuska painaa? – Yhdessä kiekossa on 14 grammaa pussinuuskaa.

R42 nuuska vai nikotiinipussit?

Useat nuuskaajat ovat siirtyneet pussinuuskasta nikotiinipussien pariin. Syitä nuuskasta irtautumiseen on monia, esimerkiksi tuotteiden hankinnan laillisuus. Pussinuuskaa katukaupasta ostaessa syyllistyy rikokseen, nikotiinipusseja taas voi tilata netistä aivan laillisesti omaan käyttöön.

Nikotiinipusseista ei myöskään lähde nuuskalle tyypillistä hajua tai makua, mentholin tai mintun aromeilla maustettu pussi tuo lähinnä purukumin kaltaisen raikastavan tunteen suuhun. Nikotiinipusseista ei myöskään ole löydetty mitään haitallisia lisäaineita, tuotteiden turvallisuutta voi verrata esimerkiksi nikotiinipurukumiin.

R42 nuuskan hinta

Pimeillä markkinoilla katukaupassa yhden tornin hinta on koronapandemian aikana pyörinyt 65 euron paikkeilla. Haaparannassa sekä risteilylaivoilla yhden R42 nuuskatornin hinta on tarjouksista riippuen 35-40 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *