Snatch nikotiininuuska

Snatch nikotiinipussit

Tässä artikkelissa esittelemme Snatch brändin nikotiinikorvaushoitotuotteita. Kyseiset tuotteet ovat saatavissa Nicofy verkkokaupan kautta yksinoikeudella Suomeen ja kyseessä ovat laadukkaat Eurooppalaiset annospussit. Brändi on melko tuore tekijä markkinoilla mutta testiemme perusteella kyseessä on laadukas valmistaja.

Snatch Arctic Mint nikotiininuuska

Kyseinen annospussi on viiltävän raikas minttu joka ei taatusti häviä kilpailijoilleen raikkaudessa tai suutuntumassa. Arctic Mint nikotiininuuska on nikotiinipitoisuudeltaan 3,9 milligrammaa per annospussi ja yksi kiekko sisältää kaksikymmentä kappaletta pusseja.

Arktinen minttu on raikas tupakoinnin lopettamisen avuksi tarkoitettu tuote.
Snatch nikotiininuuska Arctic Mint

Snatch Forest Fruits nikotiininuuska

Tämä nikotiinipussi on mehevän marjaisa ratkaisu niille käyttäjille jotka eivät pidä mintun mausta tai kokevat mintun liian voimakkaana suutuntuman perusteella. Forest Fruits tarjoaa 3,9 milligrammaa nikotiinia per annos ja kaksikymmentä annosta per rasia.

Snatch nikotiininuuska Forest Fruits

Snatch Frozen nikotiininuuska

Frozen on yksi markkinoiden kovimman suutuntuman omaavista nikotiininuuskatuotteista. Tämä kilpailee jäisyydellään esimerkiksi ICE brändin Frostin kanssa. Nikotiinia yhdessä pussissa on 3,9 milligrammaa ja yksi kiekko sisältää kaksikymmentä pussia.

Snatch frozen mint
Snatch nikotiininuuska Frozen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *