Swedish Match nuuska

Swedish Match nuuska

Tietoa Swedish Matchista

Swedish Match AB on Ruotsalainen yritys joka valmistaa nuuskaa, purutupakkaa, sytytintuotteita sekä sikareita. Swedish Match on todella vanha yritys, sen alkuperä juontaa juurensa vuoteen 1915 ja firman pääomistajina on ollut aikojen kuluessa muunmuassa Ruotsin valtiota sekä Volvo Grouppia.

Vuonna 1994 Volvo osti koko osakekannan itselleen ja Ruotsin valtio jäi pois yrityksen toiminnasta. Seuraava merkittävä käänne tuli vuonna 1996 jolloin Volvo päätti listata yrityksen Tukholman pörssiin. Yrityksen päämarkkinat ovat Ruotsissa, Norjassa, Yhdysvalloissa sekä Euroopassa.

Swedish Matchin nuuskat

Suosituimmat nuuskabrändit joita yritys tuottaa ovat seuraavat: General, Göteborgs Rapé, Kaliber, Kronan, Ettan, Grov, Catch, G.3, The Lab sekä Nick & Johnny. Kyseisiä nuuskatuotteita voi ostaa nuuskaupoista joita sijaitsee esimerkiksi Haaparannassa, merkittävimmät Haaparannan nuuskakaupat lienevät Nuuskakaira sekä Snuskungen.

Swedish Matchin nikotiininuuskat

Markkinoiden kehittyessä yhä enemmän tupakattomien tuotteiden suuntaan myös Swedish Match on lähtenyt valmistamaan näitä tuotteita. Tunnetuin tupakaton nuuska yritykseltä on Zyn, alla kuva kyseisestä tuotteesta.

Zyn Cool Mint nikotiinipussit
Kuvassa Zynin Cool Mint nikotiininuuskaa sisältävä annoskiekko. Zynin tuotteet toimivat nikotiinikorvaushoitotuotteina.

Norjan markkinoilla heillä on vastaava tuote nimeltään G.4. Zyn nikotiininuuskaa voi tilata laillisesti Suomeen postin välityksellä esimerkiksi Nicofy-verkkokaupasta, sinne pääset seuraavasta linkistä: ZYN NIKOTIININUUSKA

Vaihtoehtoja nuuskalle sekä nuuskaa netistä

Nuuskaamisen ja tupakoinnin lopettaminen on aina hyvä vaihtoehto. Joskus avuksi tarvitsee kuitenkin nikotiinikorvaushoitotuotteita. Koska nuuskaa ei lain mukaan saa postitse tilata ja matkustajatuontikin on melko rajoitettua, nikotiinia kuluttavien henkilöiden mieleen juolahtaa varmastikin kysymys, voisiko olla jokin helpompi keino.

Tähän kysymykseen vastauksena toimii nikotiinipussit, näitä saa tilata Suomeen mikäli tuotteen vahvuus ei ylitä reseptilääkkeen rajaa. Luotettavimmat kaupat kyseisten tuotteiden tilaamiseen ovat www.nikotiinipussit.com sekä www.nicofy.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *