Tupakaton nuuska

Nikotiininuuska

Esimerkkejä tupakattomista nuuskista

Markkinoille on ilmestynyt melko laajalla skaalalla erilaisia tupakattomia nuuskia, tässä esittelemme muutamia brändejä. Nämä brändit ovat sellaisia joita ei valitettavasti voi Suomeen tilata tai tuoda matkustajatuontina. Ainut keino tuoda näitä brändejä on hankkia lääkäriltä resepti tuodaksesi näitä kyseisiä tuotteita Suomeen. Tämä johtuu siitä että näiden tuotteiden nikotiinipitoisuus ylittää kotimaassa määritellyn itsehoitotuotteen rajan.

Lyft nuuska

Tämä kyseinen tuote tunnettiin aiemmin nimellä Epok nuuska. Lyft nuuska on tästä vanhasta brändistä kehitelty parannettu versio, joka nauttii melko suurta suosiota maailmalla. Lyftin nuuskarasioissa vahvuus on ilmoitettu palloilla, varsinaista nikotiinin milligrammamäärää pakkauksissa ei siis ole esitetty. Tämä aiheuttaisi ongelman tilatessa tuotetta Suomeen vaikka tuotteen vahvuus olisikin sallitun rajoissa, tulli todennäköisesti testaisi tuotteen laboratoriossaan. Laadultaan kyseinen tuote on keskivertoa tasoa eikä juurikaan eroa merkittävästi muista brändeistä markkinoilla. Lyftillä on melko reilusti erilaisia makuja valikoimissaan, suosituin niistä lienee Lyft Ice Cool joka on perinteinen minttu.

Kuvassa Lyft Freeze nikotiinipussipakkaus.
Lyft nikotiininuuska

Fox nuuska

Täydeltä nimeltään White Fox Snus on valmistaja joka tuottaa tupakattomia nuuskia joiden pakkausten kannessa komeilee brändin nimeen sopivasti kettu. Tämän johdosta kyseistä tuotetta kutsutaan joissain piireissä leikkisästi kettukarkiksi. Fox nuuska valmistetaan Ruotsissa kuten lähes kaikki suurimmat brändit. Makuvalikoima ei ole kovinkaan laaja, pussien laatu noudattelee melko tasaisesti Ruotsalaisten valmistajien linjaa.

Kuvassa Fox White Portion nikotiinipussipakkaus.
Fox nikotiininuuska

Killa nuuska

Killapods valmistajan tuote on tupakattomien nuuskien joukossa edullisimmasta päästä. Killa nuuska on ilmoitetusti nikotiinipitoisuudeltaan melko vahvaa. Suomen tullin takavarikoidessa suuren erän kyseistä tuotetta joka oli salakuljetettu Suomeen, tuli selväksi että laboratoriotesteissä oli nähtävissä että todellinen nikotiinipitoisuus kyseisellä tuotteella oli alle puolet ilmoitetusta. Kyseinen tupakaton nuuska on siis melko kaukana siitä minä valmistaja sitä kuluttajille myy.

Kuvassa Killa Cold Mint nikotiinipussipakkaus.
Killa nikotiininuuska

Zyn nuuska

Swedish Matchin kehittämä Zyn Snus on melko luonnollisesti tasalaatuista verrattuna artikkelissa edellä mainittuihin muihin Ruotsalaisiin tupakattomiin nuuskiin. Normaali Zyn nuuska on liian vahvaa Suomen lakien mukaisesti maahantuotavaksi, Zynillä on kuitenkin pienempää pussia joka tunnetaan nimellä Zyn Slim. Nämä ovat todella ohkaisia nikotiinipusseja, näitä voisi käytännössä verrata Zonnic mint 4 mg tuotteeseen.

Kuvassa Zyn Northern Woods nikotiinipussipakkaus.
Zyn nikotiininuuska

Pablo nuuska

Pablo nikotiininuuska on Ruotsalaisen NGP Empiren tuote. Kyseinen nuuska on yksi suurimmilla nikotiinipitoisuuksilla varustetuista tuotteista Euroopan markkinoilla. Tätä tuotetta ei missään nimessä suositella kokemattomalle käyttäjälle, mahdollisuus saada nikotiinimyrkytys alkaa olla hyvin todennäköinen alhaisilla toleransseilla. Tästä huolimatta Pablo on todella suosittu tuote ympäri Euroopan.

Kuvassa Pablo Ice Cold nikotiinipussipakkaus.
Pablo nikotiininuuska

Ace nuuska

Ace nikotiininuuska on Tanskalaisen Ministry of Snusin valmistama nikotiinipussituote. Acella makuvalikoima koostuu raikkaista mauista, esimerkkeinä heiltä löytyy eukalyptusta, minttua sekä sitrusta. Ace oli yksi suosituimmista brändeistä markkinoilla mutta kilpailun lisäännyttyä heidän suosionsa on laskenut.

Kuvassa Ace Cool Mint nikotiinipussipakkaus.
Ace nikotiininuuska

Nordic Spirit nuuska

Nordic Spirit nikotiininuuska on Japan International Tobaccon oma nikotiinipussituote. Kyseinen tuote on todella suosittu esimerkiksi UK:ssa ja laatu on hyvä. Makuvalikoima Nordic Spiritillä on Mint, Bergamot Wildberry ja Eldelflower. Valitettavasti kyseisellä tuotesarjalla ei ole sellaisia vahvuuksia tarjolla joita voisi tilata/tuoda Suomeen ilman lääkärin reseptiä.

Kuvassa Nordic Spirit Elderflower nikotiinipussipakkaus.
Nordic Spirit nikotiininuuska

Skruf nuuska

Skruf nikotiininuuska on Ruotsalaisen Imperial Brandsin tytäryhtiön nikotiinipussituote. Skruffilla on valikoimissaan raikkaita makuja mutta pusseissa on jälkimaku hieman suolaisen oloinen joka ei välttämättä miellytä kaikki nikotiininuuskan käyttäjiä. Makuvalikoima Skruffilla käsittää yhdeksän makua, osa näistä kuitenkin on hyvin samanlaisia keskenään.

Kuvassa Skruf Super White nikotiinipussipakkaus.
Skruf nikotiininuuska

Mitä tupakattomia nuuskia Suomeen voi siis tilata?

Koska nämä maailmalla suuret brändit ovat siis liian vahvoja Suomeen tuotavaksi, kuluttajalle jää mieleen kysymys siitä mitä ja mistä olisi mahdollista hankkia Suomeen. Verkossa on tällä hetkellä kaksi luotettavaksi todettua verkkokauppaa, nikotiinipussit.com sekä nicofy.com.

Ice Frost
Ice Frost on todella jäätävä minttupussi joka saa haukkomaan henkeä raikkaudellaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *