Volt nikotiinipussit 4mg

Volt nikotiininuuska

Voltin nikotiininuuska

Deep Freeze nikotiinipussit ovat Swedish Matchin tunnetun nuuskatehtaan valmistamia nikotiinikorvaushoitotuotteita. Swedish Match valmistaa yhdet maailman laadukkaimmista nuuskista ja jatkaa vakuuttavaa linjaansa nikotiinipussien kohdalla. Swedish Matchin tuotteet valmistetaan Ruotsissa jossa on pitkät perinteet nuuskan suhteen ja se onkin ainoa maa EU:ssa joka virallisesti saa nuuskaa myydä.

Suomen laajimman valikoiman nikotiinipussien suhteen tarjoaa Nicofy.comin verkkokauppa josta kyseinen Voltin laatupussi löytyy. Kyseisestä verkkokaupasta löytyy myös edullisimmat hinnat jotka vain tippuvat mitä enemmän tilaat kerralla. Seuraavaksi esittelemme Nicofyn valikoimista löytyvän Voltin ominaisuudet.

Mikäli Volt ei kuitenkaan ole makuusi kannattaa tutustua esimerkiksi Snatchin tai vaikkapa Dissidentin nikotiinipusseihin. Kaikki Nicofyn tuotteet löydät täältä: Nicofy nikotiinipussit

Volt Deep Freeze nikotiinipussi 4mg

Maultaan Deep Freeze on hyytävä sekoitus eukalyptusta ja mentholia. Kyseessä on siis todella raikas ja voimakkaasti poraava nikotiinipussi. Nikotiinipitoisuus yhdessä pussissa on neljä milligrammaa per pussi. Yhdessä kiekossa on kaksikymmentä kappaletta nikotiinipusseja.

Volt nikotiininuuska
Voltin nikotiinipussien annospakkaus 4mg.

Volt Deep Freeze ainesosat:

  • Luonnolliset kuidut (E965, E460 ja E414)
  • Happamuudensäätöaine (E500)
  • Stabilointiaine (E463)
  • Nikotiini
  • Luonnolliset aromit
  • Makeuttaja (E950)

Deep Freeze 4mg säilytys

Voltin nikotiinipusseja voi säilyttää samalla tavalla kuin Swedish Matchin valmistamia tupakkaa sisältäviä nuuskia. Tämä tarkoittaa että sitä kannattaa säilyttää pakkasessa tai jääkaapissa jotta tuotteen kosteus säilyy miellyttävänä eikä se pääse haihtumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *