White Pouches Suomi

White Pouch

Valkoisilla tyynyillä eli white pouches -termillä tarkoitetaan nikotiinipusseja. Nikotiinipussit voivat olla oiva apu tupakoinnin lopettamisen yhteydessä aiheutuviin vieroitusoireisiin.

Myös ihmiset joiden tavoitteena on päästä nuuskasta eroon, voivat käyttää kyseisiä tuotteita apunaan. Odens nuuska on eräs suosituimmista nuuskamerkeistä josta on päästy eroon nikotiinipussien avulla.

On suositeltua käyttää vieroittautumisessa enintään 4mg nikotiinia per pussi sisältäviä nikotiinipusseja, tätä vahvempia ei Suomeen voi laillisesti tilata ilman reseptiä.

Joissakin nikotiininuuskissa on jopa tarpeettoman paljon nikotiinia, loistavia esimerkkejä tällaisista tuotteista ovat Pablo nuuska sekä Killa nuuska.

Pablo Ice Cold nuuska
Pablo Ice Cold on viileän mintun makuinen todella paljon nikotiinia sisältävä nikotiininuuska.

White Pouches 4mg

Suomeen ilman mitään reseptejä tilattavissa olevat nikotiinipussit löytyvät parhaiten Nikotiinipussit.com ja Nicofy.com verkkokaupoista. Suomen suosituimmat nikotiinipussit ovat seuraavat:

  • Ice Frost 4mg
  • Ice FreezeReaper 4mg
  • Dope Freeze 4mg
  • Paz Cool Mint 4mg
  • Dope Ice Mango 4mg
Dope Freeze nikotiinipussit
Dope Freeze nikotiininuuska 4mg. 22 pussia per kiekko.

Nikotiinipussien tilaaminen

Näiden tuotteiden tilaaminen netistä on äärimmäisen helppoa. Nikotiinipussit.comilla on Suomen nopein toimitus ja asiakaspalvelu on äärimmäisen tehokas auttamaan sinua kotimaisella kielellä. Alla havainnollistava video kyseisestä verkkokaupasta tilaamisesta:

Miksi nikotiinipusseja käytetään?

Nikotiinipusseja ei suositella turhaan käytettäväksi, mikäli et ole aikaisemmin käyttänyt nikotiinituotteita ei niiden käyttöä kannata aloittaa.

Nikotiinipussien käytön aloittamiselle on kolme tärkeää syytä:

  • Tupakoinnin lopettaminen
  • Tupakkaa sisältävän nuuskan käytön lopettaminen
  • Muiden haitallisimpien nikotiinituotteiden käytön lopettaminen

Tällä hetkellä nikotiinipussit ovat suosituin keino niin Marlboron sauhuttelun kuin R42 nuuskan käytön lopettamiseen. Mikäli itse koet tarvetta ja kaipaat samanlaisissa tavoitteissa apua niin kannattaa tutustua Nikotiinipussit.comin ja Nicofy.comin valikoimiin!

Muista että näiden kauppojen valikoimista voit tilata mitä tahansa laillisesti, muista kaupoista tilatessa saatat tilata vahingossa liian vahvaa ja laitonta tuotetta kuten esimerkiksi Fox nuuska.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *