Zonnic nikotiinipussit arvostelussa

Zonnic nuuska

Zonnic nuuska

Covidin jyllätessä ja rajaliikenteen hiljentyessä Haaparannan rajalla on havaittavissa että pimeillä nuuskamarkkinoilla on ollut paljon puutetta tavarasta ja tästä on aiheutunut huutava kysyntä korvaavalle tuotteelle. Tutkittaessa kotimaassa markkinoilla olevia nikotiinikorvaushoitotuotteita vaihtoehtoina ovat käytännössä nikotiinipurukumi, nikotiinipastilli, nikotiinisuusuihke sekä Zonnicin nikotiinipussi.

Nuuskan saatavuuden heikentyessä Zonnicin nikotiinipussit ovat kokeneet massiivisen piikin kysynnässä, kuitenkin käyttäjien keskuudessa kyseinen tuote on saanut paljon kritiikkiä nikotiinipussin koostumuksesta ja koosta sekä mausta johtuen. Kuluttajille ei kuitenkaan ole kotimaan sisämarkkinoilla vaihtoehtoisia tuotteita joita kokeilla, tämä johtuu siitä että vastaavan tuotteen tuominen Suomen markkinoille vaatisi lääkeluvan jotta tuotetta voisi myydä jälleenmyyntipisteissä Suomessa. Kyseisen luvan hakeminen on kuitenkin pitkä, kallis ja monimutkainen prosessi joka todennäköisesti vaatii myös lobbausta ja tämä karsii loistavia tuotteita sisämarkkinoilta.

Zonnic kokemuksia

Zonnic nikotiinipussit ovat siis käytännössä monopoliasemassa kotimaassamme, tästä johtuen kilpailua ei ole ja painetta parantaa tuotetta ei ole. Kuitenkin muualla Euroopassa nikotiinipussit ovat kasvava korvaushoitotuotekategoria ja markkinoilla on lukuisia brändejä, kilpailusta aiheutuen valmistajat joutuvat hiomaan tuotteitaan parhaiksi mahdollisiksi jotta pärjäisivät kilpailussa.

Zonnic hinta

Koska kyseinen tuote on monopoliasemassa jälleenmyyntipisteiden suhteen Suomessa, tämä luonnollisesti tarkoittaa sitä että varsinaista tarvetta kilpailla hintojen avulla tuotteella ei ole. Zonnicin hinnat vaihtelevat myyntipaikasta riippuen 4,69-6,05 euron välillä, tosin pitää muistaa että tämä haarukka käsittää myös 2mg tuotteen joka luonnollisesti on huomattavan mieto jopa korvaushoitotuotteeksi.

Vaihtoehdot Zonnicille

Tänä vuonna kuitenkin onneksi kotimaiset jälleenmyyjät ovat huomanneet että näitä kotimaan ulkopuolella myytäviä parempia nikotiinipusseja on mahdollista myydä Suomeen postimyynnin kautta muista EU-maista. Nyt markkinoille onkin tämän johdosta saapunut muutamia kotimaisella kielellä toimivia verkkokauppoja jotka myyvät tuotteitaan Suomeen. Kuluttajien keskuudessa palaute tuotteista on ollut todella positiivista, useat vertaavat kyseisiä tuotteita Zonnic nikotiinipusseihin ja ovat todenneet että nämä muualta hankittavissa olevat vaihtoehdot ovat laadultaan sekä toimivuudeltaan aivan erilaisella tasolla, huomattavasti parempia tuotteita siis.

Mikäli haluat lukea lisää erilaisten nikotiinikorvaushoitotuotteiden ominaisuuksista sekä käyttäjäkokemuksista tutustu ihmeessä verkkosivustoon NIKOTIINIPURKKA ja tutki lisää artikkeleita asian tiimoilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *