Zyn nikotiininuuska

Zyn Swedish Match

Zyn nikotiinipussit

Kenties maailman tunnetuimman nuuskavalmistajan Swedish Matchin Zyn tupakaton nuuska on yksi markkinoiden tunnetuimmista brändeistä. Zyniä myydään ympäri maailman ja se onkin yksi nikotiinipussien pioneeribrändeistä.

Zyn on laadultaan vakuuttava tuote, makuvalikoimaa ei aivan järkyttävissä määrin toisaalta ole. Koska tuotetta valmistaa Swedish Matchin kaltainen jättiyhtiö he ovat myös hinnoitelleet tuotteen melko korkeaan hintaluokkaan.

Seuraavaksi esittelemme Nicofy.com verkkokaupasta löytyvät Zyn nikotiinipussituotteet. Kyseiset tuotteet voivat toimia apuna loistavasti mikäli yrität lopettaa tupakointia tai nuuskaamista. Nikotiininuuskaa voidaan käyttää nikotiinikorvaushoitotuotteena mikäli vieroitusoireet tuntuvat ylitsepääsemättömiltä.

Zyn Espressino nikotiininuuska

Espressino Zyniltä on kahvilta maistuva nikotiinipussituote. Yhdessä annoskiekossa on kaksikymmentä kappaletta nikotiinipusseja ja yksi annospussi sisältää kolme milligrammaa nikotiinia.

Zyn Espressino nikotiinipusseja sisältävä annoskiekko. Zynin tuotteet voivat toimia apuna tupakoinnin lopettamisessa.
Zyn Espressino 3mg nikotiinipussit

Zyn Citrus nikotiininuuska

Citrus Zyniltä on raikas sitrukselta maistuva nikotiinipussituote. Yhdessä annoskiekossa on 20 kappaletta nikotiinipusseja ja yksi annospussi sisältää 3 milligrammaa nikotiinia.

Zyn Citrus nikotiinipusseja sisältävä annoskiekko. Zynin tuotteet voivat toimia apuna tupakoinnin lopettamisessa.
Zyn Citrus 3mg nikotiinipussit

Zyn Cool Mint nikotiininuuska

Cool Mint Zyniltä on raikas ja nikotiininuuskissa melko perinteinen mintulta maistuva nikotiinipussituote. Yksi annoskiekko sisältää 20 kappaletta nikotiinipusseja ja yksi annospussi kolme milligrammaa nikotiinia.

Zyn Cool Mint nikotiinipusseja sisältävä annoskiekko. Zynin tuotteet voivat toimia apuna tupakoinnin lopettamisessa.
Zyn Cool Mint 3mg nikotiinipussit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *